Malý sirotek
Little Orphan, The
Rodinný / Krátkometrážní / Animovaný / Komedie
USA, 1948, 8 min
William Hanna, Joseph BarberaObsah
U Jerryho dveří zazvoní osamělé myší mládě, které je věčně hladové. Z Jerryho se stane rázem otčím a jeho povinností je obstarat pro mládě jakoukoliv potravu. Cestu Jerrymu opět zkříží Tom. (zdeny99)
Houdini
Oscar 1 : Krátký animovaný film(20.9.2005)
AngelAngie
Jeden z dílů - http://www.csfd.cz/film/69266-tom-a-jerry-tom-and-jerry/(31.7.2008)
Kulmon
Video můžete zhlédnout zde: http://www.youtube.com/watch?v=mRrNbXMH0zE(24.4.2009)
H34D
Jerry dostal na starost malého, roztomilého myšího sirotka, který má pořád hlad, něco mi říká, že to nebude poklidná večeře... I když jak se to vezme, tohle je jeden z mála dílů, který po urputné válce s útočnými rajčaty a dalekonosnými pomeranči končí relativním usmířením. Nejvíce se mi líbí scénka, kde myší sirotek spolkne pomeranč, krása :) 9/10(26.3.2009)
Rominator
Oscar 1949: nejlepší krátkometrážní animovaný film.(19.4.2011)
Fingon
K Jerrymu se nastěhuje malý sirotek. Je velmi hladový...(12.7.2006)
WANDRWALL
Dvojice, c se navzájem tolik potřebuje se dovede postarat i o sirotka. Ale ten z toho musí mít trauma.(30.9.2010)
blackrain
Je vůbec možné, že těm groteskám je více jak šedesát let? Protože mě příjde, že vůbec nestárnou a pořád jsou parádní. Ta malá myška byla stejně nejlepší. Vůbec neměla žádný pud sebezáchovy a málem připravila chudáka Jerryho o nervy. No, a Tom si s malým samozřejmě taky moc hezky užil. To mu se prostě nelze nezasmát.(17.2.2010)
Stanislaus
Co je malé, to bývá i milé, což platí dvojnásob o nové Jerryho posile proti Tomovi v podobě myšího sirotka, který je v rámci jídla ekvivalentem pro bezednou popelnici.(16.8.2011)
Fallen_One
Za tohle Oscara? Dobrej díl, to jo, ale spíš nadprůměrnej než super.(7.6.2009)
T-enter
baruss
Veľmi podobný jednej skoršej epizódke T&J: The Milky Waif. Trochu sa mi rozum zastavuje prečo tvoria podobnú epizódu ako predtým.(18.1.2012)
NeosinneR
K videniu na DailyMotion alebo YouTube(2.12.2010)
asanakis
Dostal jsem nějakej hlad.(20.3.2008)
Peter-1307
Som hladný!!!!!!!....a keď sa najem pozriem si to ešte raz na http://www.youtube.com/watch?v=fqeZm79nuDA(29.9.2010)