Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trivette se pokusí infiltrovat mezi vězně, aby tak mohl zničit gang dealerů drog. Transport se dostane do hurikánu, havaruje a všem trestancům se podaří utéci, mezi nimi i Trivettovi. Uprchlíci se dostanou do nedalekého hotelu, kde se zmocní rukojmích a začnou vyjednávat s policií. Netuší však, že Walker má ještě jedno skryté eso v rukávu. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato epizoda má atmosféru, o kterou se stará uzavřené prostředí a tajfun řádící venku. K tomu banda uprchlých vězňů a infiltrovaný Trivette mezi nimi. Bonusem dílu je i fakt, který se postupem času ze seriálu vytrácí, totiž Trivette je tu ještě líčen jako rychlý běžec skrze jeho sportovní minulost. Později je sice jeho fotbalová kariéra připomínána, ale v mnoha odvětvích, kde by se nabízelo toho využít, tomu tak není (cyklozávod vyhraje Walker, házení podkovou Trivettovi nejde, apod.). ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela slušná epizoda s dobrým záporákem Richarda Nortona. Jen ta zápletka s kočkou na vozíčku mi přišla trochu zbytečná a klišovitá, většinu času by se Walker a Trivette obešli bez ní. Zajímalo by mě, jak se na konci vydrápala zpět na vozík a pak někudy po schodem zpátky k ostatním (a ještě docela rychle). ()

Reklama

Reklama