Reklama

Reklama

Cleo cestuje v čase

(festivalový název)
  • Německo Cleo (více)
Trailer

Obsahy(1)

Vynalézavá Cleo je se svým domovským Berlínem spřízněna velmi zvláštním způsobem. Její nejhlubší touhou je vrátit čas zpět – pomocí magických hodin, které byly ukradeny během loupeže ve 20. letech minulého století a nikdy se nenašly. Cleo doufá, že by jí hodiny mohly pomoci zvrátit smrt rodičů. Jednoho dne se setká s dobrodruhem Paulem, který žije v hausbótu a nedávno si v aukci koupil mapu k pokladu. Cleo nemyslí na nic jiného, než jestli ji mapka zavede k vysněnému pokladu. Cleo a Paul se tak spolu vydávají na dobrodružnou cestu pulzujícím městem. Potkávají nejen bláznivé, ale také roztomilé postavičky na pozadí berlínských bájí a legend. Nakonec je jejich putování přivede až do temného berlínského podzemí a Cleo se musí sama sebe ptát: „Má vůbec chtít vrátit čas?“ (Zlín Film Festival)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Detektiv-2 

všechny recenze uživatele

Upřímně nevím kdo byl cílovka. Hledání pokladu a humor jsou dost dětinské. Osud Cleo je zase poměrně dospěle dramatický. Vyobrazení "hrdinů" dob minulých zase poměrně pohádkové. Závěrečné rozuzlení přinese ponaučení, ale zbytečně natáhnutá stopáž zaručí nijak výrazný zážitek. Film je oddychová komedie, u které můžete plně vypnout přemýšlení. Nic víc nenabídne. ()

angeline 

všechny recenze uživatele

No a co, že si Cleo utíká do barevného pohádkového světa...kdyby všechno brala existenciálně, měli bychom tu depresivní drama a ne hravý a veselý film. ()

Reklama

Galerie (25)

Reklama

Reklama