Reklama

Reklama

Datův zmatek ohledně nuancí lidských citů umocňuje blížící se svatba jeho přítele. (SkyShowtime)

Recenze (7)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Data-u mám rád a aj humor s ním spojený. Tu je ten humor doplnený aj o analytické poznávanie sveta okom androida, čo pôsobí pre diváka pútavo a originálne. Dve "vedľajšie" linky nie sú na obtiaž, ale minimálne tá o špiónke by si zaslúžila samostatnú epizódu a tá so svatbou...vlastné tá na obtiaž bola. O'Brian v roli zamilovaného snúbenca je skoro až zlý vtip. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

aneb O'Brien se dnes odpoledne žení...Ukázka běžného dne v životě androida - nositele dobrých zpráv, zachránce svateb (a dokonce potenciálního ženicha), brilantního tanečníka, velkého detektiva a pokerového odborníka. Trošku mě zklamalo, že Data v závěru na Worfovi nevyzkoušel přátelskou inzultaci:-) ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pěkný nesourodý mix, chvíli groteska, chvíli nuda, chvíli Romulani, chviličku micinka a chvíli Sherlock Holmes. Dlouho jsem si přál nějaký díl, kde dostane O'Brien větší roli, ale takhle jsem si to rozhodně nepředstavoval. Naštěstí, v DS9 si ho užijeme až až (bohužel i s Keiko). Keiko has made a decision designed to increase her happiness. She has canceled the wedding. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celý díl pojatý jako 24 hodin na Enterprise z pohledu Data. Na pozadí se děje nějaký dramatický a akční děj, ale je jen na pozadí - jde jen o to jak to vidí - a prožívá - Data. Já mám tyhle na postavu centrovaný speciály rád a Data je na tohle geniální postava a je to udělané dobře, takže za mě možná ne úžasných, ale přesto jasných 5*. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama