Reklama

Reklama

Worf dostane bolestivou lekci o rodičovství, když přijede jeho syn Alexander. (SkyShowtime)

Recenze (5)

DocBrown odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A dost! Jednoho fracka se pracně zbaví a už tam plácnou dalšího. Alexander sice není zdaleka tak protivný, ale celá epizoda je úplně o ničem. Vedlejší téma revolučního pohonu zcela ve stínu nejdůležitější události vesmíru, že děcko ukradlo hračku a víceméně jen účelově přidané kvůli tomu, aby na závěr pomocí technoblábolení (nemůžeme to obletět) vytvořili rodinné drama, které mě nechává zcela chladným. Nejhorší epizoda TNG. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S Klingónmi sú vždy iba problémy. Tentoraz je na pretrase Worfov rodinný život a jeho rodičovské (ne)schopnosti. Vyrovnáva to aspoň nezdarný technický experiment a v závere aj napätie. ()

Reklama

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dost váhám, jestli dávat 2 nebo 3... podkadová storka (opět) o ničem. Worfův vztah se synem... je zpracovanej hrozně předvídatelně a prvoplánovitě. Dávám 2*, protože autoři předvádí laciné "drama" bez špetky nějaké invence nebo fantazie - např. vzdělávací systém budoucnosti a kompetence učitelky jsou zjevně stejně mizerný, jako dneska, a místo proaktivního vedení se opět fňuká a stěžuje u rodičů - krásná vize utopické budoucnosti. A vlastně to ani neni moc zábavnej díl. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Lieutenant Worf, personal log, stardate 45376.8 - Alexander has acted shamefully, and as his father, I must now deal with him. But I find that I would rather fight ten Balduk warriors than face one small child." ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama