Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

V úvodnej časti desiatej série legendárneho seriálu posádka Červeného trpaslíka objaví opustenú a prázdnu vesmírnu loď Trójan a použije ju, aby sa dostala k lodi Kolumbus III, ktorá vyslala núdzové volanie o pomoc. Na palube tejto lode je aj Rimmerov (Chris Barrie) brat Howard (Mark Dexter), ktorý ho v detstve tyranizoval. Rimmer je však príliš pyšný na to, než aby bratovi pomohol predtým, než sa mu vyrovná a stane sa dôstojníkom. Má preto pätnásť hodín na to, aby zložil dôstojnícke skúšky, v ktorých už desaťkrát zlyhal. Ostatní zistia, že Rimmerova hlava je príliš plná zatrpknutých spomienok z minulosti a nedokáže sa sústrediť na vedomosti potrebné na skúšku. Keď však Trójan konečne vyrazí na záchrannú výpravu, Rimmer zistí, že Howard nie je tým, za koho sa vydáva.

Zoznam epizód: 1. Trójan
2. Otcovia a slnká
3. Citróny
4. Zamotaní
5. Milý Dave
6. Začiatok. (Incantator)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (370)

Icefist 

všechny recenze uživatele

Ano, tohle je Červenej Trpaslík, jak ho známe. Herci nám sice trochu zestárli, ale není to nic, co by dojem kazilo. Nějaké to místečko je možná slabší, jenže to ve finále nikdo nevnímá, protože tu najdete zase TAKOVÉ MNOŽSTVÍ kulervoucích frků. Reálně asi o deset míň, ale z nostalgie- 100 %. Oblíbená část- řidič a los ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rimsy and Listy is back! Hoši z Trpaslíka jsou zpátky. Neuvěřitelný kult, který se dočkal v roce 2009 drobného zakončení v podání 3 dílů. Red Dwarf X jich má klasicky 6 a všechny stojí za to. Zatímco "Back to Earth" přinesla nový design a kraťoučký příběh, co spíše stavěl na vážnosti. Tak série 10. přináší gegy v plné síle. Příběhy jsou narvané plnohodnotnými hláškami a vy se musíte smát od začátku do konce. Vynikající vizuální zpracování, které umocňuje Červeného Trpaslíka 21. století. Samozřejmě řada hlášek se stále stejnými úchvatnými herci. Zkrátka šestice naprosto geniálních a výborných dílů. Precizní zpracování a já vstávám, tleskám a zadržuji slzu, že už to je za námi. The End...The Smeg it is! (100 %) ()

Reklama

StanislachKo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keby bol Red Dwarf symbolom toho, že čo je dobré, to sa - možno s malým omeškaním nech aj 13 rokov - zakaždým vráti a poteší rovnakou mierou...bol by svet lepším miestom pre život... Humor sa vrátil, nie vždy mne ladiaci (niekedy si len potľapkám po čele), ale napriek tomu a s ohľadom na časy minulé... Svet je vďaka tomuto lepšie miesto pre život. ()

Tsukikage 

všechny recenze uživatele

Výborné pokračování mého velice oblíbeného Červeného trpaslíka. Bez okolků bych ho přirovnal třeba k první sérii, i když tady není žádná z sérií špatná, ba právě naopak seriál neztratil nic ze svého humoru ani po tolika letech. I když jsem z počátku pozoroval, že jsou mí oblýbení herci již staří, posléze se to jaksi vytratilo, což je jasný důkaz, že humor omlazuje a je tedy nadčasový. ()

gogos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. díl Hoši z Trpaslíka se vrací v plné síle! Doug Naylor potvrdil, že když se chce, stále to jde. Posádka je možná trochu oplácanější a proplešatělejší, ale pořád ve skvělé komické formě. Každý, kdo se trochu obával návratu, musí být nadšen! Švédi forever! 5* 2. díl Druhý díl je možná malinko slabší, než první, ale stále si drží vysokou úroveň. Lister v hlavní roli nemá chybu! 4,5* 3. díl Další díl a opět perla za perlou. Nádhera 5* ()

Galerie (55)

Zajímavosti (10)

  • Když Lister (Craig Charles) přesouvá automat na kávu, tak strojek jede po kolečkách. Nicméně poté, co ho Lister převrátí na zem, tak kolečka nemá. (J.Cobra)
  • Práce na 10. řadě seriálu začaly 16. 12. 2011. (A.MacGyver)

Reklama

Reklama