Reklama

Reklama

Červený trpaslík - Série 3 (1989) (série)


Trosečníci (S03E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Marooned

Obsahy(1)

Na Červeném trpaslíku je vyhlášen poplach – počítač Holy odhalila totiž ve vesmíru řadu nebezpečných černých děr. Posádka musí okamžitě opustit loď, se kterou se Holy pokusí prokličkovat jejich minovým polem – a podaří-li se to, budou se všichni moci za dvanáct hodin vrátit. Nebyli by to ovšem naši hrdinové, aby se jim i během této relativně krátké doby nepodařilo zažít úžasné a neuvěřitelné dobrodružství. Tentokrát se jeho protagonisty stanou Rimmer a Lister... (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ale tím se všechno vysvětluje. Strávil jsem léta po boku jednoho z největších vojevůdců. Není divu, že mám vojnu v krvi." "A že tak dobře zpíváš." "Možná je to hloupost, nevím, ale je to zvláštní, ještě dnes sebou trhnu při pohledu na kleště. A proč mám ve společnosti velkého počtu žen nutkání vykoupat je všechny v teplém olivovém oleji?!" "Rimmere, to já taky! To nesouvisí s minulejma životama..." ()

Reklama

Zajímavosti (3)

  • Rimmer (Chris Barrie) manipuluje s ovládáním, ačkoliv ještě není hologram na tvrdé světlo, takže nemůže pohybovat s předměty. (Hon2ar)
  • Rimmer (Chris Barrie) vypráví Listerovi (Craig Charles), že první sex měl s dívkou jménem Sandra. Jedná se buď o chybu v seriálu nebo Rimmer záměrně lže, a to i navzdory faktu, že v epizodě Díky za tu vzpomínku se Listerovi přizná, že se miloval jen jednou, a to s Ivonne McGruderovou, členkou paluby Červeného trpaslíky a přebornicí v boxu. Lister tak pravdu zná a překvapivě na smyšlenou historku se Sandrou nijak nereagoval. (Alfréda)
  • Arnold Rimmer (Chris Barrie) se snaží přednést výňatek ze hry Williama Shakespeara „Richard III.“ (kolem 1591), ale pamatuje si jen počáteční slovo: "Teď". Citát v úplnosti zní: "Teď nadchází zima našeho nesouladu." (Chegi)

Reklama

Reklama