Reklama

Reklama

Příběh Angeliny Jolie

(TV film)
  • Francie La Vraie Histoire d'Angelina Jolie (více)
Francie, 2012, 70 min (Alternativní 52 min)

Obsahy(1)

Život a filmy jedné z nejkontroverznějších současných hvězd stříbrného plátna... O málokteré současné filmové herečce se píše tolik jako právě o Angelině Jolie. Novináři sledují snad každý její krok. Představitelka Lary Croft, dcera herce Jona Voighta a matka šesti dětí, z nichž čtyři jsou adoptované, se postupem času naučila zájem médií využívat k bohulibým účelům. Pochopila, že otravných fotografů, kteří například před narozením jejích dvojčat v roce 2008 byli ochotni dva týdny tábořit před porodnicí v jihofrancouzském městě Nice, se nezbaví. Angažuje se nejen v boji proti AIDS v afrických zemích, ale také spoluorganizuje kampaně proti rakovině prsu. Dnešní dokument se věnuje právě jejímu soukromému životu a humanitárním aktivitám. Jeho tvůrci se snaží pochopit, jak Angelinu ovlivnilo její poměrně složité dětství a problematický vztah s otcem. Chybět nebude ani zmínka o neslavném konci jejího manželství s Bradem Pittem. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

bohemia_regent 

všechny recenze uživatele

„Chybět nebude ani zmínka o neslavném konci jejího manželství s Bradem Pittem,“ píše se v poslední větě obsahu. A opravdu nechybí. Neslavný konec byl roku 2016, slavný začátek 2014... a francouzští filmaři tohle všechno už v roce 2012 dokázali předpovědět??? No asi jo, když v tom roce údajně natočili tenhle dokument. -------- V titulcích filmu uvedeno: režie Pierre Maraval; rok výroby 2018. ()

gazogazo 

všechny recenze uživatele

Uf. Někde v půli se to zvrhne v kydání chvály na Hollywoodský puch a povznášející schopnost slávy. Zredukováno na nevýrazný "medailonek" bývalého? sex symbolu. ()

Reklama

marhoul 

všechny recenze uživatele

Bulvárek, ale kdo by se rád nemrkl na záběry mladé Angie. Nikdy mi nevadila, takže já s chutí. Forma dokumentu slabší. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama