Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Codymu se někdo vloupal do dodávky a ukradl rádio. Frank proto do auta namontuje alarm, ale sám v něm uvízne. Carol se nelíbí, že Frank nosí všude po kapsách peníze a koupí mu kabelu, z čehož má on pramalou radost. Carol domluví, že Karen půjde na školní večírek s (podle Karen) úplně nemožným klukem, protože dosahuje v jejím hodnocení pouhých 42 bodů. Sama chce jít s jiným, jen aby získali cenu za nejhezčí pár. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Karen stojí pred morálnou dilemou a to či ísť na ples so svojím vysnívaným chalanom alebo chlapcom od vedľa, ktorého jej dohodila mama. Frank sa rozhodne pomôcť okradnutému Codymu s inštaláciou alarmu do dodávky. Prevedenie: Tieto časti s morálnym presahom mi pripomínajú "Seven heaven" a to mi nie je moc po chuti. Ale zas na druhej strane to zachraňuje Frank s jeho Kabelkou.  77% ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl jsem si oblíbil ze dvou důvodů. Zaprvé se z něj každý konečně dozví, že nic jako pánská taška na peníze neexistuje, a zadruhé mě bavilo přemýšlet, jaký koeficient společenského statusu jsem měl na střední škole asi já. Tipuji tak něco pod dvacet. ()

Zajímavosti (1)

  • Karen (Angela Watson) ukazuje rodičům svou fotku, kterou J.T. (Brandon Call) zveřejnil ve škole. Když ji však poté pokládá na stůl, je možné si všimnout, že jde pouze o čistý papír. (Koman)

Reklama

Reklama