Reklama

Reklama

Trash Town

(studentský film)
Trailer

Obsahy(1)

Období po apokalypse, kde už se lidé téměř stačili vzpamatovat z hrůz, které trvaly několik desítek let. Postapokalyptické městečko ve střední Evropě, které nakonec kvůli okolní situaci přiláká všemožné národy a etnika, kde všem nezbývá nic jiného, než se tu spolu naučit žít. Jeho jméno je Trash Town. (holmesjedna)

Zajímavosti (8)

  • Choreografie bojových scén se ujal šermíř a kaskadér Vojtěch Vrobel. Na filmu se podíleli šermířské skupiny Invictum, Servus Bellum a Kolínská společnost Poprávu. Tyto kaskadérské soubory jsme mohli vidět například v seriálu Soumrak templářů (od r. 2017) od HBO. (ČSFD)
  • Post-apokalyptická auta vznikala na plzeňském autovrakovišti Božkov. Konstrukce aut poté trvala půl roku od května až do prosince. Auta s obrovským nadšením zkonstruoval Robert Husárek. [Zdroj: vanili.cz/scifi] (HeroJoker)
  • Film se nemohl z důvodu lokací a počasí točit chronologicky. Hlavní kamery se Leoš Kastner chopil sám. Akčních scén se poté ujal Vít Trunec. [Zdroj: vanili.cz/scifi] (HeroJoker)
  • Film je postaven hlavně na ochotnické práci nadšenců. (ČSFD)
  • Finální podoba scénáře byla nakonec přepsána. Sám Leoš Kastner uznal, že ta původní by se setkala s ohromnou vlnou nevole a kontroverze. I tak si režisér myslí, že ta konečná podoba se též setká mnohdy s nepochopením. (ČSFD)
  • Leoš Kastner o natáčení pronesl: „Potkali nás jisté produkční a osobní neshody, po nichž natáčení na pár měsíců utichlo, a poté jsme museli nahradit pár herců, kteří odešli. Ukázalo se ale, že tato nutná obměna herců byla jedním z nejlepších rozhodnutí, které film kdy potkalo.“ [Zdroj: iDnes.cz] (Duoscop)
  • Natáčení probíhalo na starém letišti v Líních, dále na Šlovickém vrchu, které zapůjčilo město Dobřany, v kaolínce u Chlumčan nebo na tvrzi v Řenčích. Natáčelo se od 12. května 2018 do 7. dubna 2019. [Zdroj: iDnes.cz] (Duoscop)
  • Trash Town byl vybudován na letišti v Líních u Plzně. (Duoscop)

Reklama

Reklama