Reklama

Reklama

Recenze (8)

Omnibus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Copak se to v troubě peče? Krůta nebo steak? Pan Grant křeslu neuteče, ten sen není fejk." Velmi strašidelná, do nekonečna zacyklená noční můra. To už není jen obyčejný trest za odporný zločin, ale pravé peklo, tedy trest absolutní. Boží spravedlnost v rukou soudce Nejvyššího soudu, Jeho ctihodnosti Roda Serlinga. Od něj by se i samotný Lucifer mohl učit, jak se připravují pekelná muka pro hříšníky. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tázo zápletka nie je v TTZ nová, ale samozrejme ju podali tvorcovia značne odlišne a predsa len v inom kontexte. Chlapík je na súde, je odsúdený na trest smrti, sedí v cele, rieši svoj prípad s právnikom, ale istý deň je presne o polnoci usmrtený na elektrickom kresle. Čo sa potom stane? Chlapík je na súde, je osúdený na trest smrti...a tak ďalej. A tak donekonečna. Alebo to iba tvrdí všetkým vo svojom okolí. Má pravdu, alebo je psychicky chorý? Shadow play sa snaží priblížiť divákovi vzťahy medzi postavami v sne jedného z aktérov a trochu si zafilozofovať aj nad tým, čo sú vlastne tieto projekcie jednej osoby zač. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY: Dante se mýlil, peklo nemá devět kruhů, ale jen jeden. Nevěříte, podívejte se na Shadow Play a pak přeji dobrou noc... Další skvělá mysteriozní povídka s velmi tísnivou atmosférou, jejíž bezvýchodnost nenabízí jiné vysvětlení než výše zmíněné. Krutá a mrazivá představa, která děsí víc než čertík s růžky, ocasem a kopytem... Pět minut do půlnoci... ()

Willy Kufalt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jen mříže, mříže, mříže. Jeden soudní proces, jedna cela a jedno křeslo. Ojedinělý kus vězeňského dramatu s mysteriózním prvkem časové smyčky ve velmi kruté podobě. A také malým filosofickým zamýšlením nad lidskou existencí na závěr, které na mě po takovém příběhu zapůsobilo téměř hypnoticky. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K plnému počtu mi zase brání fakt, že jsem ten závěr odhadnul, ale i přesto to byla hodně zajímavá a dost napínavá a atmosférická epizoda, jejíž námět má dost co do sebe. A kdoví, až se mi to rozleží v hlavě, tak tomu třeba tu pátou hvězdu dám, jelikož to k ní opravdu nemá daleko... Silné 4* ()

Reklama

Reklama