Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lorelai špatně prožívá, že její dcera má prvního kluka, který ji už i políbil. O polibku se ovšem dozvídá z jiných zdrojů, což jí na pocitu spokojenosti příliš nepřidá. Rozhodne se tedy Deana pozvat na večeři a seznámit se s ním. (TV Nova)

Recenze (2)

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kiss and Tell je zatiaľ prvá epizóda, ktorej musím udeliť plný počet. Bolo to tak neskutočne vtipné, toľko som sa nasmiala😄 a zároveň to bolo celé také sweet a to doslova. Pizza & popcorn, candy, peanut butter, chocolate & cake a jeden obyčajne neobyčajný filmový večer u Gilmore Girls😉, na ktorý je pozvaný aj jeden špeciálny hosť. Aká náhoda, aj ja mám v pláne pozrieť si v najbližších dňoch film Willy Wonka & the Chocolate Factory!! Tu by som fakt ani nevedela vybrať najlepšiu scénku. Bonusom sú dekorácie Autumn festivalu. Minule som akurát čítala, že Gilmore Girls je perfektný seriál na jeseň🍁🍂. ()

bubun odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poněvadž jsem tuhle epizodu nesehnala v originále, musel mi stačit dabing. "Rory" s matkou a Deanem sledují Willyho Wonku a továrnu na čokoládu. V dabingu Umpa Lumpové = Lojzíci. Proboha proč?! ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama