Reklama

Reklama

F1: Touha po vítězství

(seriál)
  • Česko Formule 1: Touha po vítězství (více)
Trailer 2

VOD (1)

Série(6) / Epizody(60)

Pohled na jednu sezónu nelítostných závodů Formule 1, kde řidiči, manažeři i majitelé týmů jedou na plný plyn, na dráze i mimo ni. (Netflix)

Recenze uživatele celticek k tomuto seriálu (4)

F1: Touha po vítězství (2019) 

2.série sjeta též za 1 den:) Konečně trochu prostoru dostaly i top stáje Mercedes a Ferrari, ale vždycky jsem fandil spíše outsiderům. Je to tvrdý byznys. Když si člověk představí, že borci mají rok řidičák a hned sednou do monopostu, uff. Chce to koule. Těším se na další sérii, otázka je, kdy to bude, když nám tady teď řádí ten virus: ( ()

Série 1 (2019) (S01) 

První série sjeta za jediný den, ikdyž nejsem fanoušek motosportu, chytne to a nepustí. Dobré dávkování po 30 minutách. Přesně jak jsem si myslel - kde se točí prachy, tam je taky špína = nikdo si nic nedaruje na trati, ale evidentně také mimo trať. Netflix to udělal skvěle, získal jsem aspoň malý přehled o minipříbězích mezi jezdci, konstruktéry, týmy. ()

Série 3 (2021) (S03) 

Třetí sezóna je opět nářez. Nejlepší seriál o F1, to mi nikdo nevymluví. Od pandemie koronaviru, přes "růžový Mercedes" až po klasické tahanice o jezdce a rivalitu mezi piloty. Lehce sfouknuto za 2 dny. Zamrzí agitačka Hamiltona a kampaň Black lives matter. Unavuje to. Ale stejně plný počet, já se otrávit nenechám:) ()

Série 4 (2022) (S04) 

Další série, další nářez. Nemám rád Hamiltona, ale to jak se chová Horner a jak jezdí to prase Verstappen mě přinutilo držet palce Wolffovi a spol. Bottas je krásnou ukázkou týmovosti. Líbil se mi Tsunoda z Alpha Tauri. Ale potřebuje vyzrát. Největší pán je ovšem Günther Steiner z Haasu. Suverénně nejzábavnější postavička. ()

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama