Reklama

Reklama

Undercover

(seriál)
  • Nizozemsko Undercover (více)
Trailer
Belgie / Nizozemsko / Německo, (2019–2022), 23 h 12 min (Minutáž: 46–55 min)

Hrají:

Tom Waes, Anna Drijver, Frank Lammers, Elise Schaap, Raymond Thiry, Kris Cuppens, Huub Smit, Lieke van den Broek, Kevin Janssens, Rubén Ochandiano (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(28)

Obsahy(1)

Tajní agenti v jednom karavanovém kempu předstírají, že jsou pár, aby pronikli do aktivit narkobarona, který tam tráví víkendy. Podle skutečných událostí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

ER 

všechny recenze uživatele

Je to taková zábava vidět narkobarona v kempu a skoro pořád v teplácích, i když vlastní vilu s možná 20 pokoji. A s tímhle rozporem se vcelku hodně peru. Nakonec sami tvůrci upozorňují, že jde o fikci, která se pouze inspirovala děním v rámci drogového případu. Co se dramatizace týče, není tu co podstatného vytknout, vše má hlavu a patu. Od 3.epizody začne atmosféra houstnout, přibude nějaké mrtvolka, ale vše se drží v reáliích uvěřitelnosti. Jen tempo je vláčné. ()

kolda1990 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné a nečekané překvapení od Belgičano-Nizozemců:) filmy/seriály z drogového prostředí mám rád. Tady to ale není o nikom profláklém jako byl třeba Escobar, nýbrž o pro mě nenápadném drogovém dealerovi extošky, jménem Ferry, kterého jsem si celkem oblíbil. Hlavní postavy, ale i vedlejší moc dobře zahrané, každý díl skončil napínavě což bylo další plus. No, šílená práce v utajení co si budeme. Slabší pětička, ale musel jsem. ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bomba, bomba, bombička...:-))) Teda belgickou ani holandskou kinematografii téměř vůbec neznám o to větší sukces tenhle seriál u mě měl...Napínavé...zajímavé...příjemné herecké osazenstvo...a děj je sqělý...Kdo by to byl řek, že nějaký zapadlý kemp hraje hlavní roli v největší výrobě a distribuci extáze na světě...Za mě 95% ()

netahlo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strasne moc to chtelo byt belgicky Narcos, ale Evropa je holt Evropa. Kdyz vidim na pozadi schuzky mafianu se zkorumpovanym poldou les odpornych vetrnych elektraren, tak jde veskera atmosfera do prdele. K tomu vrcholne nesympaticke zenske postavy. Ferry a Bob byli OK, dalo se na to v klidu koukat, ale urcite nic, co bych musel nekdy videt znova. Nicmene mozna druhou serii zkusim ... ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě překvapení. Zajímavé je už umístění děje, kde drogový boss bydlí v kempu. První dva díly jsou právě takovou prohlídkou kempu a jeho "obyvatel", zajímá to, ale je to na 60%. Potom už jsem měl dojem, že každý další díl je o něco lepší a zajímavější. Nikdo z účastníků si nemůže být jistý, v kterou minutu se právě na něj něco provalí a z děje se stává soubor miniaturních překvapení. A i to napětí je takové zvláštní. Žádné temné a mrazivé, ale pozvolné, jako že pořád něco visí ve vzduchu. Dalším plusem je země vzniku filmu. Ani Amerika, ani Španělsko, žádný "výtečně" chladný sever (ha ha), dokonce ani Polsko. Tato kombinace dodala filmu dost záživný kabát. No a za zmínku stojí i kvalita všech hlavních postav, minimálně ústřední čtveřice. Úspěch seriálu byl takový, že se už pracuje na druhé řadě. Jednička je podle skutečných událostí, tak uvidíme, co vymyslí do dvojky. Za mě tak 85 - 90%. DRUHÁ řada - vymyšlena trochu uměle, ale jako celek dobrých 80%. Třetí sérka kupodivu, a zároveň k mé radosti, dokázala vystavět kvalitní děj. Po druhé sérii to moc na nějaké pokračování nevypadalo, ale tohle naopak slibuje ustálenou záležitost. Bob a Ferry. Úhlavní nepřátele ze dvou prvních řad. A tady se podařil vynikající tah - oba dva začnou pod tlakem nedobrých okolností spolupracovat a pracovat v utajení pro policii. I když ... Ferry má vždycky nějak navrch. A zároveň postava Ferryho je stále neuvěřitelně osobitá. Zábavné jsou komunikace Boba a Ferryho při jejich spolupráci. Ale hlavní je napětí a malá překvápka a to opravdu funguje. Akorát nechápu, že se na Undercover dívá tak málo lidí??? ()

Galerie (74)

Reklama

Reklama