Reklama

Reklama

Doom: Annihilation

  • Austrálie Doom: Annihilation (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Skupina mariňáků odpoví na nouzové vysílání a vypraví se na odlehlou vědeckou stanici na Marsu. Jakmile ale do tajného zařízení dorazí, tak zjistí, že se něco opravdu zle pokazilo. Vědcům se totiž nepovedl jeden z jejich experimentů a otevřeli portál do míst, kde se to jenom hemží krvelačnými démony. Těm se ale mezi lidmi zalíbilo, a tak se rozhodli, že by ze Země rádi udělali další peklo. Na partě vojáků tak bude, aby tomu zabránili. Jsou totiž jedinou naší nadějí. (topr harley)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (97)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Mám rád, tento žáner a aj keď som vedel už podla traileru, že to bude slabé béčko, chcel som sa na to pozrieť. Military sci-fi (Votrelci, Vesmírna pechota) mám rád a páčil sa mi už prvý Doom, no toto je naozaj bieda. Viem, že asi budem jediný alebo jeden z mala, ktorý tu teraz bude vychvaľovať film s roku 2005, ale keď si to porovnám s týmto, tak si také slabé hodnotenie skutočne nezaslúži. Príbeh je klasika rovnako ako v predošlom filme. Niečo sa posere a dôjde partička mariňákov zachrániť situáciu. Musím sa priznať, že pár veci ma celkom potešili. Všimol som si, že producentom je aj tu Lorenzo di Bonaventura a možno aj preto, kulisy, kostýmy a masky nevyzerali tak zle. Po tejto stránke je všetko oukej, dokonca ani efekty nie sú úplne najhoršie aj keď je cítiť, že je to nízkorozpočťák. Horšie je to akurát s atmosférou a predovšetkým s postavami a hercami. Naozaj tu citeľne chýba niekto ako Karl Urban a The Rock, pretože nielen, že tu okrem hlavnej hrdinky, žiadny sympaťák nieje, ale aj tie postavy sú dosť nezáživne napísané. A v tomto mal skratka predošlý film navrch. Zatiaľ čo prvý diel ponúkol peknú futuristickú výpravu, príšery, fajn akcie, dobre postavy a hercov, Annihilation ponúkne iba fajn prostredie vesmírnej stanice, príšery a zopár akcii. 40% - 2* ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Hned na začátek vůbec nechápu proč roli Doomguy ztvárnila žena prostě tohle byla chyba a to fakt velká. Řekl jsem si, že k filmu budu přistupovat jen jako k obyčejnému jednoduchému sci-fi výplachu a to se nakonec fakt vyplatilo. Umělé kulisy, gumové monstra a levné efekty s nic moc herci mi nakonec vůbec nevadili a já si tenhle film prostě užil jak nejlépe jsem mohl a bez problému dám 3 hvězdy. 55% --- 5/10 IMDb ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

V životě už jsem viděl mnohem větší sračky. Jasně, jet o laciný céčko, lokace ve studiu, naprosto druhořadí herci i viditelné produkční nedostatky, ale překvapivě slušná akce i efekty a já tak nějak prostě můžu, když se někde objevují zajímavá monstra. Vynechat to z názvu slovo Doom, bylo by to vlastně slušné béčko na jeden znuděný večer. Už z traileru to křičelo levností a poloamatérismem, tudíž jsem nečekal nic, ale vůbec nic, třeba něco ve stylu druhé Hvězdné pěchoty a ono to i díky dobrýmu konci (nejlepší pasáž z filmu) není vlastně až tak příšerné, jen je to s podivem místy fakt děsný, aby to zase v některých aspektech docela fungovalo. Doom s Rockem jako jeden z mála žeru a jeho mizerné hodnocení nechápu dodnes, takže logicky musí mít daleko horší film s názvem Doom ještě daleko horší hodnocení. Čekal jsem to 100x horší.35%. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nejen zbytečný, ale hlavně naprosto příšerný pokus o další zpracování známé herní legendy. Příšerní herci a hlavně celková lacinost, kdy si tvůrci myslí, že zaujmout tím, že se ve filmu objeví legendární zbraně nebo se nepřátelé kosí motorovou pilou. Není to ani zábavné, ani jakkoliv zajímavé a pokud vás zklamal už předchozí pokus s Dwaynem Johnosnem, oproti téhle patlanině se jedná o výjimečné dílo. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Místní hodnocení jako vždy totálně mimo. Jako tak hrozný, aby to mělo 20 % to není. I když chápu, že se všechny dobrý hodnocení musí dát píčovinám jako Justice League nebo poslední Avengers. Jinak hru jsem hrál naposledy před 25 lety a je mi vcelku u prdele, stejně jako celej herní průmysl. Co se týče týhle verze Doooma, není tak strašná. Jako ok, dilaogy nezajímavý a herci taky nezajímavý. Teda až na Louise Mandylora, kterej jedinej tu má charisma a měl hrát hlavní roli a ne vedleší čurdu zbytečnýho kněze. Osobně si myslím, že by se na béčkovým trhu našlo za šlušný prachy lepší komando, než to, který nám servíruje pan režisér. Prvních půl hodiny jsem nad tím chtěl lámat hůl, protože nezajímavý postavy, zahraný nevýraznýma hercema, rovná se nuda. Ale po půl hodině, když se rozjede akce, to začne bejt švanda. Přestřelky jsou slušně natočený, jsou tam zombíci, gumový predátoři, co trochu dětinsky střílejí firebally a plno krve. Celkově první díl je lepší, protože byl dražší a měl lepší produkční zázemí. Tohle sice není dokonalý, ale mezi video hororama, kterých vychází na videu tuny, je to lepší průměr. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (8)

  • Jeden z mariňáků v boji zakřičí „I'm your Ultra Nightmare“, přičemž u spojení Ultra Nightmare se jedná o tu nejtěžší obtížnost na kterou se dá hra „DOOM“ dohrát. (NiWi)
  • Jméno hlavní postavy Joan Dark (Amy Manson) je slovní hříčka, která odkazuje na jméno Joan d'Arc, tedy legendární francouzskou hrdinku, která osvobodila Francii od anglické nadvlády. (NiWi)
  • Jedním z prvních lidí, na které posádka po svém vstupu do základny narazí, je voják UAC William Blazkowicz. Tímto tvůrci odkazují na slavnou videoherní sérii „Wolfenstein“, na které pracovali tvůrci série „Doom“ ID Software u titulů „Wolfenstein 3D“ a „Spear of Destiny“. (SaNcHeZ_cz)

Reklama

Reklama