Reklama

Reklama

Doom: Annihilation

  • Austrálie Doom: Annihilation (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Skupina mariňáků odpoví na nouzové vysílání a vypraví se na odlehlou vědeckou stanici na Marsu. Jakmile ale do tajného zařízení dorazí, tak zjistí, že se něco opravdu zle pokazilo. Vědcům se totiž nepovedl jeden z jejich experimentů a otevřeli portál do míst, kde se to jenom hemží krvelačnými démony. Těm se ale mezi lidmi zalíbilo, a tak se rozhodli, že by ze Země rádi udělali další peklo. Na partě vojáků tak bude, aby tomu zabránili. Jsou totiž jedinou naší nadějí. (topr harley)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (97)

Wade 

všechny recenze uživatele

Hned na začátek vůbec nechápu proč roli Doomguy ztvárnila žena prostě tohle byla chyba a to fakt velká. Řekl jsem si, že k filmu budu přistupovat jen jako k obyčejnému jednoduchému sci-fi výplachu a to se nakonec fakt vyplatilo. Umělé kulisy, gumové monstra a levné efekty s nic moc herci mi nakonec vůbec nevadili a já si tenhle film prostě užil jak nejlépe jsem mohl a bez problému dám 3 hvězdy. 55% --- 5/10 IMDb ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

No vzhledem k tomu, že se jedná o Dooma, tak jsem chtěl být co nejvíce shovívavý jelikož Doom z roku 2005 miluju. Kdo by si pomyslel tehdy, že ho jednou budeme považovat za tu "lepší" filmovou verzi. Annihilation je low-budget film, který ho místy nedá znát a někdy naopak svojí béčkovostí zcela tryská. Úvod je pěkně digitální, ale kulisy a zbraně jsou velmi tristní. Příběhově a dialogově je to béčkové až to bolí. Finále naopak trošku překvapí. Ovšem poslední scéna... Vážně chtějí dvojku? No sebevědomí tvůrcům jistě nechybí. Ovšem přesto bych chtěl být co nejméně přísný. Amy Manson je docela kočka a hraje jí to skutečně dobře. Zbytek je banda mariňáků, které zhasnou rychleji než svíčky. Devadesát procent potvor jsou pouze zombíci v pláštích a samotní Impové zase tolik neoslní. Příběh ovšem za předpokladu maximálního hodnocení ze začátku jde jednu hvězdičku za každých dvacet minut. Nakonec je to ale fakt podprůměrné. (40 %) ()

Reklama

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Škoda, že šeredná hlavní představitelka v půlce filmu ztratila helmu. Naštěstí ale neztratila hlavu a docela hustě to tam kosila. Kamera i choreografie bojových scén vůbec nebyla špatná, atmosférou to chvílema dokonce připomínalo vetřelce na penzi. V půlce jsem se sice občas nudil, ale když Amy Mason našla speciální plazmovou zbraň, která by vohla v zádech i Arnolda Schwarzeneggera, začalo to mít zase grády. Zdejší nízké hodnocení si to rozhodně nezaslouží, takže dávám slabší tři hvězdy. ()

Aurus 

všechny recenze uživatele

Abych řekl pravdu tak původní Doom z roku 2005 miluju a je to pro mě hodně dobrý film ale tento nový Doom ani náhodou dobrý film není. Příběh ujde, postavy jsou docela sympatické, hudba je dobrá, atmosféru tento film skoro nemá, napětí zde neexistuje, akce tu je docela povedená, efekty jsou docela špatný, lokace jsou zajímavé a kamera filmu je docela dobrá. Za mě sklamání. 4,5/10. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Venku bylo hnusně a někde jsem se dočetl, že i když je Doom: Annihilation určený rovnou na DVD, tak to není tak strašný film. A víte co? Díky té předvídatelnosti to nakonec uteklo velmi rychle. Po pár minutách jsem totiž zapnul dvojnásobnou rychlost přehrávání, kterou jsem vypínal, jen když se schylovalo k nějakým zajímavým momentům (asi 5x). Titulky i tak šly číst, což byla spíš škoda, protože jsem se díky nim i v tom zrychleném režimu dozvěděl: sumerští bohové-mimozemšťani, se rozhodli, že si vezmou Zemi zpět a my jim tam trochu zavazíme... . Navíc titulky byly kapitola sama pro sebe, protože šlo o nějaký google překlad, takže slovo fuck!, které zaznělo asi 50x, bylo neustále překládáno lakonickým -soulož- . A podobných překladů tam bylo nepočítaně. Ale zpět k filmu...vlastně to je asi tak všechno zajímavé. Scénář dle očekávání...co by kdo chtěl, když je to podle hry, že? A navíc scénář psal Giglio... . No a výprava...úsměvné (asi z polystyrenu) dveře do přenosové místnosti, latexové masky a la Halloween, krásně doplňovaly nesympatickou hlavní hrdinku, i ostatní křovíherce tak, aby vznikl další béčkový a v ničem nevynikající, takže zbytečný film. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (8)

  • Jeden z mariňáků v boji zakřičí „I'm your Ultra Nightmare“, přičemž u spojení Ultra Nightmare se jedná o tu nejtěžší obtížnost na kterou se dá hra „DOOM“ dohrát. (NiWi)
  • Jedním z prvních lidí, na které posádka po svém vstupu do základny narazí, je voják UAC William Blazkowicz. Tímto tvůrci odkazují na slavnou videoherní sérii „Wolfenstein“, na které pracovali tvůrci série „Doom“ ID Software u titulů „Wolfenstein 3D“ a „Spear of Destiny“. (SaNcHeZ_cz)
  • Natáčelo se v Sofii, hlavním městě Bulharska. (BMW12)

Reklama

Reklama