Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles je animovaný crossover podle komiksu od DC Comics a IDW. Želvy Ninja přichází do Batmanova Gotham City zjistit, co plánuje Foot Klan a jejich vůdce Trhač společně s ligou Assassínů a Jokerem. Dokáží společně Batman a Želvy Ninja porazit nejzběsilejší lotry obou dimenzí? (Agent24)

Recenze (50)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem všelicos. Od úplný blbosti po blbosti pro fanoušky. Jenže cowabunga! Ono je to vlastně přesně tak dobrý jak jen snílkům může napovědět název. Batman a jeho svět je takový jak ho známe. Želváci až na pro mě nepovedenou podobu taky. Nejvíc baví Majký společně s Robinem, kdy jejich hlášky dostanou i chlapa na prahu pěta30ky. Leo naštěstí neprožívá další vůdcovskou krizi a Donnie s Rafem taky klasika. Příběh je na pomezí mezi filmem pro dospělé a mladší ročníky. Oni jednu skupinu rozhodně neurazí. Nebýt toho, že jsem si na podobu želv musel dlouho zvykat, dal bych asi i to fanouškovskou pátou hvězdu. Takhle zůstanu na 4ech a 80 procentech. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Mám rád korytnačky a ešte viac Batmana a za seba hovorím, že sa tento crossover vydaril. Nevedel som si predstaviť ako to bude fungovať, ale nakoniec to funguje lepšie ako som si myslel a navyše tu ma všetko svoje miesto. Batman, Batmobil, Batgirl, Robin, Alfred, korytnačky, vtipy, pizza, vynikajúci záporak Oroku Saki alias Shredder a nechýba priestor ani pre zloduchov s DC. Veľká spokojnosť. 90% - 5* ()

Reklama

Yardak 

všechny recenze uživatele

Batman a Želvy Ninja: Nečekal jsem, že by zrovna tohle spojení dvou slavných komiksových hrdinů mohlo fungovat, ale opak je pravdou!:-) Je to neskutečná zábava s perfektními hlášky a nadupanou akcí! I když se však jedná o animák cílený především na mládež (proto třeba cítím slabší scénářskou linku), přesto musím zůstat u silných 4 hvězd. Ta zábavnost je dechberoucí:o)). ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Na jednej strane mimoriadne nahláškovaný crossover, v ktorom zdanlivo absentuje akékoľvek hluché miesto, no ani potom čo nabehli záverečné titulky som sa nedokázal zbaviť dojmu, že som sledoval iba obyčajný fanservis, kde sú všetky postavy plochými jednorozmernými figúrkami. A hoci ma samotné dianie miestami bavilo, vďaka svojej skratkovitosti, naivite a súčasne i preplácanosti (nadbytočný Arkham Asylum v tomto aspekte jednoznačne dominuje) nikdy vyložene nestrhlo. 70% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

3 hvězdy za pasáž v Arkhamu a konec jinak nic více. Z Robina tam udělaly úplného kreténa humorově je to slabé (jde vidět, že to dělal NIckelodeon stejně retardované vtipy pro 3 leté děcka bez mozku bez vkusu bez vtipu a bez smyslu pro humor jak na tom programu) a má oblíbená Poison Ivy je třeba bohužel nevyužitá. + za to, že želvy nevypadají tak postiženě jak nyní v té nové verzi. Do dalšího dílu bych klidně šel. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (5)

  • Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles je první spolupráce Warner Bros a Nickelodeonu. (Agent24)
  • Ve filmu je scéna, kdy Želvy Ninja stojí na střeše a odkazují na skoro totožnou scénu ze znělky z animovaného seriálu Želvy Ninja z roku 1987. (Agent24)
  • Film je natočený podle úspěšného komiksového crossoveru „Batman/Teenage Mutant Ninja Turtles“ od Jamese Tyniona IV a Freddieho Williamse II. (Agent24)

Reklama

Reklama