Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor
  • Drama

Oblíbené filmy (9)

24 hodin: Vykoupení

24 hodin: Vykoupení (2008)

Kiefer Sutherland returns...24 Redemption je TV film. Je to prequel k 7 sezoně a tak se musí brát. Ikdyž je akce po málu tak celkově zapadá do seriálu výtečně. Jako film pro kina by neuspěl to rozhodně,ale jako TV film je parádní. Když chcete nakopat někomu prdel tak tam pošlete Bauera a ten srovná i třeba celou Afriku se zemí.

Gagarin: První ve vesmíru

Gagarin: První ve vesmíru (2013)

Tady je snad úplně všechno super. Herci, hudba, efekty a samozřejmě Gagarin. Rusko se mi začíná nějak líbit. Pro mě jednoznačně nejlepší film roku 2013. Ty americký srágory už jdou pomalu mimo mě. 100%

Half-Shell Heroes: Blast to the Past

Half-Shell Heroes: Blast to the Past (2015)

Tak tohle byla bomba! Želvy a dinosauři a konečně i v kreslené variantě. Stejný dabing jako v seriálu Želvy ninja (2012) a ještě větší legrace. CGI seriál mám moc rád, ale nezlobil bych se kdyby byl zase někdy další takový speciální díl. Želvy tam jsou správně malinkatý a i ta animace je pěkná. Konec zůstal jakoby otevřený tak netuším jestli bude pokračovat ve 4 sezoně a nebo nebude. Za mě 100%, protože mě to dost překvapilo a pobavilo.

Zatracený

Zatracený (2015)

Režisér 24, Kiefer Sutherland z 24 + jeho táta. Záruka kvality!!!

Želvy Ninja

Želvy Ninja (2007)

Nové želvy ninja se podle mě povedli. Animace slušná(někdy až mooooc pěkná-souboj v dešti). Jindy zase prázdná(město),ale v celkovém kontextu parádní. Škoda že se nedočkáme 2 dílu,protože Kevin Munroe neudělal želvám ostudu a moje nostalgie fungovala až příliš mooooc. Za mě 100 procent.

Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles

Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles (2019)

Parádní komiksový film. Želvy Ninja mám rád už od mala a Batmana taky takže když jsem se dozvěděl, že bude animovaný film tak jsem měl obrovskou radost. Mám strašnou radost, že se to ve filmu řeže hlava nehlava a dokonce je to snad poprvé kdy vidíme u Želv Ninja krev. Doufám, že bude druhý díl, protože konec naznačil, že ano. 100%!!!