Reklama

Reklama

P.U.L.S.E. Live at Earls Court 20.10.94, London

(koncert)
  • Velká Británie Pink Floyd: P. U. L. S. E. Live at Earls Court (více)
Hudební / Dokumentární
Velká Británie, 1994, 145 min (Alternativní 47 min)

Obsahy(1)

Koncert z posledního turné Pink Floyd, k desce "The Division Bell", zachycuje skupinu v londýnské hale Earls Court. Pink Floyd zahráli jak novější skladby, tak i starší osvědčené kousky. Hlavní lahůdkou koncertu je jeho druhá půle, ve které se dočkáme přehrání celého legendárního alba "Dark Side of the Moon". Pro každého fanouška Pink Floyd je zhlédnutí koncertu povinností, pro ostatní velmi příjemné seznámení s hudbou téhle anglické skupiny. (PinPrick)

(více)

Recenze (60)

Martin79 

všechny recenze uživatele

Perfektní koncert, na který se dá dívat i opakovaně po letech a nic neztrácí ze své působnosti, protože je hlavně nadčasový, i když je pravda, že některé starší skladby chybí (mi osobně Hey You), jinak, ale 100% jak vyšitých. David Gilmour ve své asi nejlepší formě a jak už kdosi napsal šlape to i bez Waterse. Společně s Queeny ve Wembley nejlepší koncert co jsem kdy viděl. ()

Rousse 

všechny recenze uživatele

Nádhera - jednoduše nepopsatelná nádhera, o které tady můžu psát romány, oslavovat ji ódami i nejrůznějšími superlativy a stejně to bude málo. Nádherná čistota a originalita hudby Pink Floydů zhmotněná na pódium prostřednictvím náherného hlasu Davida Gilmoura, skvělých kytar a geniálních kytarových sól. Tohle je opravdu hodně silný zážitek. ()

Reklama

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Absolutní vrchol živé hudby, monstrózní světelná show, výborný hudebníci, skvělý výběr největších hitů a a hlavně legendární David Gilmour. Tohle dvd je ozdobou a králem mé sbírky v poličce. Tomuhle se prostě nedá absolutně nic vytknout, absolutní vrchol, atmosféra se dá krájet, husina až na zádeli a navíc je to perfektně nazvučené, už mě žádný superlativ nenapadá, Pink Floyd je prostě TOP. ()

Fish 

všechny recenze uživatele

Taková strašná škoda, že jsem tento koncert nemohl vidět naživo. Hodně závidím lidem, kteří tam byli... Floydi to nejdřív rozjedou pomalejší "Shine on you crazy diamond" a pak se strhne lavina... Celé dvě hodiny a půl naprosto dokonalé muziky a vizuálních efektů. A potom ten konec... "Run like hell"... Celá hala se otřásá zvuky ohňostroje a aplaudujícího davu. Jak často jsem si PULSE pouštěl na CD a teď jsem mohl vidět celou tu mašinérii v pohybu (aspoň na televizi). Je to nazapomenutelný zážitek! ()

Isobell 

všechny recenze uživatele

P.U.L.S.E. (recorded at Earls Court London on October 20th 1994). Vynikajici koncert na DVD!!! Obsah bezesporu patri k tomu nejlepsimu co lze od PF slyset. V sestave David Gilmour, Nick Mason, Richard Wright a bez Rogera Waterse, panove predvedli do detailu pripravenou a dokonalou podivanou. Zvuk kytary v rukou Davida Gilmoura je neprekonatelny... Nemohu rict tez nic jineho nez nadherne, uzasne, skvele a naprosto ohromujici... "Thank you very much indeed!" ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama