Reklama

Reklama

Geunyeoui sasaenghwal

(seriál)
  • Jižní Korea 그녀의 사생활 (více)

VOD (1)

Epizody(16)

Umělecká kurátorka se pokusí utajit před novým šéfem galerie, že je zarytou fanynkou K-popu, a pořádně si tím zkomplikuje život. (Netflix)

Recenze (19)

terez9119 

všechny recenze uživatele

Tohle se mi líbilo moc. Nápad s fangirling byl super, jinak to samozřejmě byla klasická korejská rom-com. Ale i tak byla hodně podařená. Chemie mezi hlavní dvojicí je skvělá, vážně jim to věříte. Park Min Yeong je krásná a mám ji ráda snad v každé roli, ve které ji vidím. Kim Jea Wook byl překvapivě sladký hrdina a k Min Yeong se hodil perfektně. Vidět výbornou Kim Mi Kyeong taky nikdy neomrzí. Chybí otravné postavy, za mě další velké plus (no vlastně tam jedna je, ale dá se to přežít). Líbilo se mi to víc, že What´s wrong with secretary Kim (což mi láme kvůli Park Seo Joonovi srdce, ale nedá se nic dělat). Kdo máte rádi tento styl jednoduše doporučuju. 4 a půl *. ()

alisa.upir 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na K-drama standarty je Her Private Life nadprůměrně kontaktní, tolik doteků a polibků v jednom K seriálu jsem asi ještě neviděla. Celkově se tahle tvorba řadí do kategorie, kde jsem shlédnutí posledního oddalovala co mi moje netrpělivá povaha dovolila - nechtěla jsem, aby ten příběh skončil :) Moc fajn to bylo. ()

Reklama

Martyska 

všechny recenze uživatele

Malo to nábeh na slušnú tohtoročnú komédiu, ale neviem, možno som len ja nebola naladená na drámu, ktorá neskôr nastala a podľa mňa nebola potrebná. Dievčatá, ktoré sú taktiež fangirls idolov si prídu na svoje, ale nie tak celkom. Seriál sa snažil udržať si tú zdravú hladinu, aby bol pozerateľný aj pre inú vekovú generáciu, než len pre mladé fanynky. Chýbala mi tam istá iskra v oblasti romantiky, inak príjemná oddychovka, ktorá sa dá pozerať z gauča popri tom, ako robíte niečo iné. ()

bulinka 

všechny recenze uživatele

Všetko okolo hlavných postáv sa mi páčilo a ma bavilo. Malo to niekoľko pre mňa nezabudnuteľných scén. A hoci situácia o predstieranom partnerskom vzťahu je už také klišé, prinieslo to mnoho vtipných scén a čakala som napäto, keď dôjde k zlomu 😊. Dramatické pozadie príbehu sa postupne vystupňovalo a čo ma potešilo, tak to bolo smerom, ktorý som úplne neočakávala. Celkovo ozaj príjemný seriál. Veľa veselých a vtipných scén, no keďže je to dráma, tak aj tá mala priestor a mnohé scény s obrazmi ma dojali. Finálny obraz, krása. Aj ja som mala slzy v očiach. ()

Lex.San 

všechny recenze uživatele

Her Private Life je jemnou romantikou, která diváka pohladí po duši, byť místy hrozí mírné diabetické kóma. Když už hrozilo nadměrné přeslazení hlavní dvojicí, tak nastoupily vedlejší postavy a trochu tu sladkost rozpustily (manažerka kavárny a její rodina, rodiče Deok Mi, Cindy). Nejen díky Park Min Young se nabízí srovnání s What`s Wrong With Secretary Kim a byť se atmosféra obou příběhů malinko liší, troufám si říct, že komu se líbilo tohle dorama, bude se mu líbit i Her Private Life. Velkým tahákem je mimo jiné i otázka „fangirlingu“ a byť mě toto téma míjí, dokázal jsem se s tímto problémem svým způsobem ztotožnit, protože ruku na srdce, jak se chová vaše okolí, když zmíníte doramu, mangu nebo cokoliv jiného z asijské tvorby?*** Trochu mě mrzí hudební stránka příběhu, protože písničky nebyly celkově špatné, ale nenašel jsem zde nic, co by mě chytlo za srdce. Též se zde opět neobejdeme bez výchovných aspektů a některé scény byly na můj vkus až příliš dlouhé.*** Shrnuto a podtrženo – pokud je příběh dávkovaný po malých dávkách, tak je jen a jen příjemným. A milý příběh si zaslouží milé hodnocení – 3* (7/10) ()

Galerie (71)

Reklama

Reklama