Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poručík Kirk, detektiv a bývalý parťák kapitána Stottlemeyera, je obviněn z vraždy. Tím je vyloučeno jeho svědectví v soudním procesu proti Stokesovi, kterého zatkl. Muž je pro nedostatek důkazů propuštěn z vazby. Kirk opakovaně přísahá, že se oběti ani nedotkl. Kapitán Stottlemeyer požádá Monka o pomoc. (TV Nova)

Recenze (3)

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Někdy jsou zápletky v Monkovi značně nedomyšlené, někdy je ale záhada pěkně promyšlená a i zdánlivě jasná vražda nakonec proběhla úplně jinak. Tenhle díl je pěknou ukázkou toho druhého - zdánlivě zde není jiné vysvětlení než vraždící polda (Stephen McHattie konečně jednou na správné straně zákona, byť jeho polda není zrovna ten nejvzornější na okrsku), ale rozluštění je nečekané a nepůsobí lacině. Plus je zde vidět vývoj vztahu Monka s kapitánem, který si navzdory respektu k Monkovi udrží nadhled v kritické situaci (Monk připraven nebyl, to je fakt) a dobrý humor (rozhovor se Sharonou o řízení, snaha splynout s davem na pouti). Jedna z mých oblíbených epizod... ()

vecnaAmbra 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na konci tá scéna na kolotoči bola z môjho pohľadu už celkom zbytočná, vrah tým nemal čo dosiahnuť a Monk vydedukoval známosť s vrahom na základe nie celkom istého detailu na tak jednoznačné tvrdenie, ale určite je to dosť dobrý diel, 3,5 hviezdičky ()

Reklama

Reklama