Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sestry Lynn a Sue si zavedly malou rodinou firmu v oblasti nájemných vražd. Lynn, dosud obstarávající "špinavou" práci, se ale rozhodne začít nový život, což se ovšem Sue ani za mák nelíbí. Situaci jim komplikuje i dotěrná policistka Hong. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

2Pac 

všechny recenze uživatele

Pre mna sa jedna len o dalsie potvrdenie mojho tusaku, ze azijske filmy sa u mna predieraju na prve priecky oblubenosti. Vynikajuco ladeny pribeh so silnymi prvkami manga, dokonale prehnanymi akcnymi scenami, krasnymi zenami, prekvapivymi vztahmi a pomerne dojemnymi emociami....ASIA RULES ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Žádný laciný plagiát Charlieho andílků (jak avizuje pitomý distribuční název), ale hongkongský akční nářez o dvou dívkách-zabijácích, které mají problém se sesterskou rivalitou, houževnatou policajtkou a svým posledním zaměstnavatelem. Ovšem kdybychom už chtěli mermomocí srovnávat, co do půvabu porážejí Číňanky své americké kolegyně vysoko na body. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Sue a Lynn, sestry, které se po násilné smrti zbytku rodiny vydaly na cestu nájemných vražednic. Sue, využívajíc převratného vynálezu jejích otce, který se dokáže napojit na jakoukoliv průmyslovou kameru na světě, je tou, která hackuje, proniká do systémů, zavirovává je - vše z pohodlí domova. Lynn naopak využívá svého pohybového nadání, znalosti bojových umění a zbraní. Společně jsou neporazitelné... Až se Lynn zamiluje, chce jejich společné práce zanechat, ale Sue chce pokračovat, klidně sama... Do toho po nich jde místní mafie, a stejně tak místní policie... holky se musej pěkně snažit... Perfektní choreografie akčních scén, hi-tech vybavení, stejně tak i "primitivní" samurajské meče. Ať čekáte cokoliv, dočkáte se zplna hrdla. Již první akční scéna by jiným stačila na celovečerák.. A pokud nepohrdnete krásnými asijskými dívkami, spoustou střílení, počítačů, hi-tech hraček, tak je to film právě pro vás. Jen ten stupidní název, ach jo, český distributore.... ()

kwoky 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem si koupil za 40 Kc v Kauflandu :) Cekal jsem spatne becko, nebo spis cecko. A on je to docela solidni akcnak, u ktereho se mi misty tajil i dech. To jsem opravdu necekal. Dej je propracovany tak, ze by se vesel na tri radky velkym pismem. Akce je nekdy silne nerealna, ale kouka se na to dobre. Moc se mi libil "boss fight" s katanami. Logika tu chybi a je to cele takove "blboucke". Za to musim strhnout. A bylo to zbytecne dlouhe. Zkraceni o 20 minut by filmu jen prospelo. Misty jsem se opravdu nudil. ()

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

První hodina absolutně zabitá a nudná. Většina filmu je zabitá nevkusnou a nepasující hudbou. Film navíc působí dojmem jako jeden velký počítačový trik a úpravy z něj prosakujou všude kde jen můžou, no a v první hodine navíc ty trapný zpomalovačky, no lol. Naprosto nechápu jak se poslední cca 40 minutovka mohla tak fatálně změnit ve skvělou akci, podtrženou zavěrečnym fajtem Wei Zhao = naprostej luxus pro oči :) . ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Yen (Seung Song) nosí hodinky značky Omega Speedmaster Broad Arrow. (dyfur)

Reklama

Reklama