Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Emily konečně naváže vztah s Alfiem, situaci ale dost zkomplikuje půjčené sako. Sylvii rozčílí nový americký klient Savoiru. (Netflix)

Recenze (4)

Hyssi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně díl co mě i bavil a to jen díky dvou faktorům. Jedním byl skvělý Alfie, který řídil humor po většinu dílu, a druhým byla Sylvii která patří do mých velice oblíbených postav celý seriál. Dokonce i Emily mě tak nevadila jako ve většině dílů... [82 %] ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z tých lepších epizód Emily in Paris, ale nie som si úplne istá, či by to stačilo na 3*. Ako oddychovka fajn, celkom ma to dnes bavilo aj pobavilo, ale je to taký pritiahnutý za vlasy seriál :-). ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Film, z něhož tvůrci obšlehli název sedmé epizody jsem viděl, a i přesto (nebo spíš právě proto), jaký to byl bizár, mě hodně bavil. Tento díl nebyl sice ani zdaleka tak dobrý, ale přesto byl celkem vtipný, dokonce bych řekl, že byl zatím ve druhé řadě tím nejlepším. Většinu zásluh si u mě připsal tyn czarnoskury facet, který dokázal dosud těžkopádný příběh alespoň trochu odlehčit. / Poučení: Trpíš horkem? Najdi si někoho s klimatizací. 3*+ ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama