Reklama

Reklama

Scoring Resident Evil

všechny plakáty

Obsahy(1)

Krátký dokument o vzniku a přidání hudby do filmu Resident Evil z roku 2002. Rozhovor s tvůrcem Paulem W.S. Andersonem a zpěvákem Marilyn Mansonem. (Sykii)

Recenze (3)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Je sice pravda, že tento dokument není až tolik záživný, ale to zas já jsem si rád poslechl názory a postřehy Marilyn Mansona, Marca Beltramiho. Mám rád hudbu obou pánů. Jeffrey Schwarz se tentokrát soustředit především na hudbu (soundtrack) z Resident Evila, ale samozřejmě nesměli chybět ani záběry z filmu. Takže já byl ve finále spokojený, protože tento dokument byl : milý Radiqu hlavně o hudbě a názorech obou jejich tvůrců – takže když tě to nezajímá, tak proč se na to vůbec díváš…? ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Krátky dokument k filmu Resident Evil (2002), ktorý je však sám o sebe slabý. Je to samozrejme spôsobené dĺžkou minutáže a preto je lepšie ho pozerať v slede aj s inými materiálmi k filmu. V tomto kraťase sa v úvode mihne aj sám veľký John Carpenter (pár sekúnd), ale hlavnou výplňou dokumentu je rozprávanie MM o hudbe, na ktorej sa u tohto hororového braku podieľal. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Paul W.S. Anderson není Hans Christian Andersen, ale vypadá jak James Blunt, ale to je jedno. Scoring je dokument o soundtracku a mě osobně to vubec nezajímá, i když Beltrami i Manson jsou docela šikovní týpci v hudbě, ale nemusim o tom poslouchat jejich komentáře a kecy... ()

Reklama

Reklama