Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jediný způsob, jak porazit Orie, je nalézt Merlinovu zbraň. Tak se SG-1 s dalším SG týmem vydává do opuštěné vesnice, kde by se zbraň měla nacházet. Při prohledávání okolí a vesnice nic nenajdou. Jednoho večera najde Cam člena SG týmu Ackermana, který usnul a už se neprobudil. A podle testů mají parazita (který smrtelný spánek způsobuje) všichni. Vala se na SGC připravuje na pohovor s psychologem. (Varan)

(více)

Recenze (9)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nie zlá epizóda o spavej nemoci, taká temná a napínavá, pripomínajúca epizódy zo začiatočných sérií seriálu, ale počas vojny s Orájmi pôsobí odvádzajúco. Pripojenie otravnej Valy do SGC je krokom späť. ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oriové řádí v naší galaxii a členové SG1 mezitím vyrážejí na dobrodružnou výpravu za hledáním Svatého grálu. Tu jim však překazí spavá nemoc. Je to celkem dobrý díl, až na to, že se nesmrtelná SG1 zachránila na poslední chvíli a vedlejší postavy přitom běžně umíraly. Linka s psychologickým hodnocením Valy se mi líbila. Jen teda ten haha začátek "tvoje heslo znám" zase vyzněl trapně. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když ta ústřední zápletka nakažení týmu je už docela ohraná, tak mě přesto tento díl poměrně bavil. Naštvalo mě další masivní vyvražďování vedlejších postav, i když tenhle problém mám s Hvězdnou bránou jako s celkem. Vala mě místy i pobavila, ale stejně mě většinu času spíše iritovala. A podle testu je pro SGC velkým přínosem...opět se ptám, přínosem v čem? ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vala jde na psychologický pohovor a moc jí to nešlo ;) Ta scéna s detektorem lži je fakt dobrá... Chytne me juniora a bude vymalováno - - - Vskutku :))) Patřili k tomu i sexuální navrhy co jsem dostala? Některé byly opravdu divné :P Chudák Woolsi ten koukal :)))) ()

Reklama

Reklama