Reklama

Reklama

Possessor

  • Velká Británie Possessor (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh o agentce pracující pro tajnou službu, která používá technologii mozkových implantátů, s jejichž pomocí je možné se zabydlet v tělech nevinných lidí a postupně tělo na dálku zcela ovládnout. Když je hostitel zcela pod kontrolou, mohou pokračovat v plánu s eliminací svého cíle bez jakéhokoli podezření. Doteď tento způsob fungoval, avšak tentokrát si vybrali člověka se silnější vůlí než předpokládali... (Eliott)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (130)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Že vraj ľudia na festivale tlieskali. No ale to preto, že tam chodia rovnakí pošahanci ako tento režisér, ktorý sa dostal k profesii len ako synáčik. Bodať niekoho nožom bez cieľa, hektolitre krvi, to je len pár scén z celého filmu, ktoré sú vyslovene šialené. To môže byť len prejavom nevybúrených snov svojho tvorcu, ktorý má rozkoš z násilia. Detailné zábery na nôž vnárajúci sa do tela sú ale inač veľmi amatérske, úplne vidno, ako je to všetko umelé. Ale drogovo závislým sa to môže zdať ako pohodový filmík. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Kanadská podivnost od mladého Cronenberga. Hodně zvláštní film, který má zajímavý nápad o mozkových implantátech, které dokážou ovládat cizí těla a přinutit je k ošklivým věcem. Pamatuji si, že první ohlasy z festivalů byly velmi nadšené a film utekl na internet dřív než jeho trailer, tedy jsem nevěděl, do čeho jdu, ale příliš spokojený nejsem. Film má hodně pomalé a nezáživné tempo a ikdyž se zde objeví asi tři hezké brutální scény ( začátek, střed, konec), tak jsem se spíše nudil než bavil. Na můj vkus je film až moc za každou cenu artový a rozhodně je spíš pro náročnější diváky. Své fanoušky si film však najde. Příběh***, Akce**, Humor>Ne, Násilí***, Zábavnost**, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra**, Napětí**. 5/10. ()

Reklama

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Cronenberg a jeho osobitý styl, který už byl v antiviral je stejný. Jen v jiném tématu a s velkou kadencí Gore! Co se týká psychologické stránky to se daří na výbornou a film prostě dějově nelze předvídat což zážitek umocňuje. Přemýšlel jsem nad 5 hvězdami, ale nedám mu je. Jsou to solidní a silnější 4 hvězdy. Chrochtal jsem blahem! ()

xLIGHTx 

všechny recenze uživatele

Mladý Cronenberg sa snaží a ide mu to, celkom. (Antiviral sa mi pozdával viac.) Film, ozaj trochu artovejší, sa uberá dobrým smerom, no tak – v poslednej tretine a v dojazde, kde mohlo dôjsť k nejakému zaujímavému vyústeniu, je to práve slabšie. Nejakú sympatiu nevzbudzuje veľmi ani hlavná hrdinka, ani mužský hlavný hrdina. Spracovanie Possessor-a a prevedenie je dosť slušné. Avšak, skôr priemernejšia vec. ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Prominentní potomkům je lepší se vyhýbat. Slavná jména totiž v (show)byznysu otvírají dveře, které by měly často zůstat zavřeny. O to příjemnější je pak překvapení, když se talent skutečně podědí. Brandon Cronenberg si na nic nehraje a prostě navázal na svého otce a natočil mnohem lepší film, než většina jeho post-zenitové tvorby. Poutavý scénář, skvělé tempo, solidní výkony, atmosféra, šílené gore. Pecka. ()

Galerie (219)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Torontu a v Revival Film Studios (provincie Ontario, Kanada). (Rominator)
  • Žádná z postav ve filmu nekouří klasickou cigaretu. Pokud někdo kouří, tak pouze z elektronické cigarety. (pornogrind)

Reklama

Reklama