Reklama

Reklama

Gangster, policajt a ďábel

  • Jižní Korea Akinjeon (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

V Čchonanu je v autě brutálně ubodán muž a případu se ujímá detektiv Jung Tae-seok (Moo-yeol Kim) se svým parťákem Bae Soon-hoem (Yoon-seong Kim). Jung si jako jediný případ spojí s dalšími vraždami, které byly spáchány stejným způsobem, a dojde mu, že je má na svědomí sériový vrah. Když tentýž vrah napadne a pobodá i šéfa gangu Jang Dong-sua (Dong-seok Ma), oběma mužům dojde, že musí spojit síly, aby ho dopadli. Každý ovšem sleduje svůj vlastní cíl. (LangiJ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (81)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Nejspíše asijské překvapení minulého roku (u Parazita jsem tu kvalitu čekal, tady mě to nesmírně kladně překvapilo). Musím fakt uznat, že tak nařachaný film z korejského prostředí jsem dlouho neviděl. Dozajisté mu vládne herecké obsazení, kde na samotném vrcholu stojí Dong-Seok-Ma.......Tento člověk je přímo neskutečný, každou jeho roli, kterou jsem doposud zaznamenal, jsem si užil plnými doušky, oplývá velkým charismatem a nadáním.....jednoduše jeho přítomnost na plátně film pozvedává o několik úrovní výše. V roli policajta se objevila postava, jež by se dala označit ta trochu potrhlou, k celkovému vyznění filmu se ale hodila. A třetici uzavírá slizký vrah.......I příběh a scénář mě bavily, zápletka od zhruba poloviny začala nepříjemně gradovat až do grandiózního finále.....Ten konec osobně řadím mezi nejpropracovanější moment filmu, tak excelentně zakončit tento snímek, prostě jen wow (jasně to potvrzuje to, že někdy nechat otevřená vrátka, aby se divák mohl zamyslet nad tím, co se stane v následující chvíli, je trefou do černého)......Akce se člověk moc nedočká, ale když se sem tam vyskytne, nabídne brutální a krvavou podívanou. A hlavně film sází na vtip, celkově zábavných groteskních dialogů a momentek je zde nespočetně. Parádička, děkuji uživateli https://www.csfd.cz/uzivatel/330851-evilphoenix/ za doporučení.....Za mě dávám 90 % P.S. Jestli budete mít šanci vidět tuto luxusní záležitost s českým dabingem, tak ji chyťte za pačesy....Tak precizní práci s překladem jsem na tomto poli dlouho neviděl ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

S trochou nelibosti musím dát čtyři. Proč "musím"? No protože mě to bavilo určitě víc, než vyhajpovaný středoproudový Parazit. A proč "s trochou nelibosti"? Protože postava Policajta byla tak nehorázné a nesympatické hovado, že já osobně bych byl určitě radši grázl, než takovýhle retard. Druhá hlavní postava, tedy Gangster, byl naopak skvělý řízek a sympaťák. Líbil se mi jeho způsob řešení problémů. Jeho nápad udělat si z nepohodlné osoby boxovací pytel, respektive náplň boxovacího pytle, mě docela zaujal. Ani fackovací panák u oběda nebyl špatný. Ale dal se do holportu s fízly, takže taky žádný idol. Zato ovšem zabiják, říkejme mu třeba Bestie, je těžce nářezová figura. S tímhle xichtem a výrazem by mohl strašit v cirkusu děti a ani by ho nemuseli moc maskovat. Škoda že nedostal víc prostoru, zasloužil by si hlavní roli v nějakým hodně zvráceným celovečeráku, třeba o psychopatickým sadistickým nekrofilním kanibalovi. Nic bych za to ale nedal, že v civilu je to hodnej, milej a neškodnej kluk. ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Chvíli trvalo, než se mi podařilo naladit na korejskou vlnu a překousnout mně nesympatického poldu, v duchu jsem spřádala plány na další oběť toho totálně ujetýho týpka, bohužel to neklaplo, no. Nicméně jedná se o drsnou krimi ve svižném tempu se slušným úhynem a tak s nadhledem hodnotím kladně, neb závěr potěšil.. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Sice to není takovej námrd jako třeba Viděl jsem ďábla nebo Bílé maso, ale i tak skoro soukmenovci opět ukázali, že filmy o seriálovejch nebo masoxovejch vrazích uměj jako nikdo jinej a se zblitkem světa si v tomhle žánru vytíraj svou žlutou prdel. Však už i samotnej Sláj se vyjádřil, že by tuze rád udělal émerickou verzi, což o něčem svědčí. A teď k filmu. Pokud to někdo nepochopil z anglickýho názvu tak tu máme tři postavičky - poldíka, gangstříka a jednoho vyšinutýho kreténa, co tuze rád píchá chlapy a vždy jim to nadšeně napere přímo do prdele (jejich auta svým autem, na co jste mysleli? ). Policie je až na našeho pana Snaživku tupá jak dvacet let nebroušená kosa a možnosti, že by v okolí řádil sériovej vrahoun se jen směje. Náš killer si ale jednoho krásnýho deštivýho večera vyhlídne kurevsky špatnou oběť v podobě místního šéfa podsvětí, kterej zcela kategoricky odmítá chcípnout a na průser je zaděláno. Po vrahounovi tak jde Snaživka, Šéfík podsvětí a jako bonus celá jeho banda. Mnoho vlků, zajícova smrt, takže i nad krysím ksichtem se začnou stahovat mračna a začne mu být jasný, že tohle kolosálně posral. Otázkou je, kdo ho nakonec dostane. Poldové, gangsteři nebo ho, v rámci utužení vztahů, domrdaj společně? Jako bonus tu je ještě možnost, že se tam pokosej všichni navzájem, každopádně ať tak či tak, opět krásná ukázka toho, jak jsou korejci krásně mstivý svině, že jim to můžou všichni kolem jenom tiše závidět. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Korejci tohle umí, tento žánr jim jde, umí to vygradovat, umí udělat pořádnou akci a sem tam i nějakej ten zvrat. Navíc celej film táhne postava hlavního mafiána - Dong-seok Ma to dává na výbornou. Tady hlavní boss není jen nějakej kravaťák z kanclu, tady když je potřeba, tak si pořádně ušpiní ruce sám, zliská několik týpků a jasně si sjedná respekt. Postava hlavního detektiva je trochu střelená, mírně přehrává, ale není to nic, co by se nedalo přežít. No a vrahoun/ďábel má tak nepříjemně ostrý rysy v ksichtu, že mu ty jeho hnusárny fakt věříte od pohledu. Já jsem se bavil, žánrově je to fakt povedený a jen máloco se tomu dá vytknout. ()

Galerie (103)

Reklama

Reklama