Reklama

Reklama

Série(4) / Epizody(52)

Obsahy(1)

V tomto animovaném naučně-zábavném seriálu, objevují paní učitelka Friezzlová a její třída pomocí kouzelného autobusu úžasný svět okolo nás. V každé epizodě se podíváme někam jinam. Spolu s hrdiny seriálu tak můžeme zkoumat třeba vesmír, přírodu, lidské tělo, stroje a další. (Sonick)

Recenze (20)

-soch- 

všechny recenze uživatele

Ďalší zo seriálov, na ktorý si spomínam z detstva. Viem, že sme na to leteli, absolútne všetci. Hodnotím preto, lebo to vo mne zanechalo silnejšie spomienky ako Bullerbyn. + Niekde doma mám dokonca aj disketu či CD s hrou, k tomuto animovanému seriálu. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Seriál môjho detstva. Videl som ho pred časom a stále je to taká pecka ako predtým. Unikátny je najmä dokonalým fikčným svetom bez pravidiel, kde sa môžu splniť akékoľvek sny a predstavy. A poučnosť je chvalabohu na uzde a prim hrá zábava! ()

Macejko 

všechny recenze uživatele

Na tomto som vyrastal. So slzou v oku spomínam, ako som na ošúchaných VHSkách dokoliečka omieľal epizódy tohto seriálu a výborne sa pri tom bavil. O tom, koľko som sa vďaka nemu naučil, nehovoriac. ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Můj oblíbený seriál z dětských let. Moc se mi líbilo, jak děti autobusem navštěvovaly lidské tělo nebo svět hmyzu atd. A nezapomenu na větu paní učitelky "Nikdy neříkej nikdy". ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Moje láska z dětství, kdy jsem z toho měl v sedmi letech oči navrch hlavy a ani v dospělosti to neztratilo příliš mnoho ze svého lesku. Je to akční, zábavné, vizuálně velmi zajímavé a k tomu všemu ještě poučné. Věřím, že i dnešní generaci dětí by to zaujalo. 85% ()

Redswif 

všechny recenze uživatele

Jako středně velké dítě jsem viděl pár dílu(protože seriál běhal asi v 9hodin ráno a to jsem smrděl ve škole) a jako vcelku dobrý, sranda byla, možná jsem se něco poučil, že by to ale byl seriál kvůli kterému bych nespal? Ne to rozhodně ne. Učitelka mě připadla hned jako kráva a ty děcka byli blbý až k pláči. ()

tommmy89 

všechny recenze uživatele

Milovaná rozprávka z detstva ! :) Myslím, že každú jednu časť som nevidel, ale väčšinu častí som si pozrel. Bez komentára, svoje názory a rozprávky si nevymieňam za nič iné, aj keby prišla lepšia, lebo som na tom vyrastal ... 5 z 5 ()

Danoboss 

všechny recenze uživatele

Natočiť to o 10-15 rokov späť, tak to mohol byť kult, ale takto sa to stratilo v záplave ďalších podobných seriálov, kde sa deťom snažili formou rozprávky všeličo vysvetliť. Takto to bola bohužiaľ iba obyčajná ničím nezaujímavá kópia. ()

Kritik. 

všechny recenze uživatele

Vo všeobecnosti hodnotím tento animovaný seriál len podpriemerne, zvlášť ak ho porovnám s mnohými inými. Avšak už len za samotný pokus byť náučným, hodnotenie zvyšujem. ()

liberita 

všechny recenze uživatele

Fantastický seriál, ktorý prináša dobre vyváženú zmes ponaučenia a zábavy. Okrem toho, kto by tiež nechcel chodiť do takejto školy hrou, kde nič nie je nemožné a školákov čaká každý deň nejaké nové dobrodružstvo ? ()

Sonick 

všechny recenze uživatele

Paní učitelku Frieslovou jsem sledoval já, o šest let později ji sledoval muj bratr, o dalších pět let později moje sestra. A myslím, že něco tak jednoduchého, zábavného a poučného nevzniká každý den, týden ani rok. ()

Pukancek 

všechny recenze uživatele

Najviac som na tejto rozprávke zbožňovala výpravy do ľudského tela :)) Rozprávky, pri ktorých sa deti naučia viac ako len špárať sa v nose majú u mňa špeciálne miesto :)) a táto patrí k obľúbeným :) 5 z 5 ()

Reklama

Reklama