Reklama

Reklama

Recenze (3)

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"SHE'S STARRING AT YOU. DON'T LOOK! SHE'S PROBABLY A PROSTITUTE." --------------- Niečo sa v posledných rokoch začalo diať a mňa to nesmierne teší. Herci, ktorí majú svoje korene v komediálnom žánri sa začali venovať vážnym dramatickým rolám. Najlepším príkladom bude asi Vince Vaughn, kde som miestami nechápal, ako bravúrne to zvládol. Ďalším adeptom je Dane Cook, ktorý zaplával v indie vodách, mojich milovaných. V tomto ohľade všetko v poriadku, podal solídny výkon. To, že film bola úplná kravina, je vec druhá. Road trip naprieč Amerikou, kecy o hľadaní seba samého a jedno urevané dieťa, ktoré chcelo bez zdviháku vymeniť koleso. Ďakujem, neprosím. ()

R.O.man 

všechny recenze uživatele

Jednoduchy pribeh, top herecke vykony, co viacej si zelat. Nechybali mi ziadne Starwarsovske efekty a ani nic podobne. Mozno by som privital trochu viacej "omacky" k pribehu na zaciatku a nie hned take vhupnutie do deja, no na druhej strane to pozitivne zabralo lebo chybajuce detaily sa vynarali pocas deja. Tazko povedat kto tu bol vecsi zmrd, otec (Dane Cook) alebo syn (Levi Miller). Kazdopadne otec mal svoj shady business, to neni treba upriet. A syn, miestami ako mizerny fracek a postupom casu aj vychcany vydierac ("ak soferujes, ideme naspet", alebo scena s vypinanim a zapinanim radia kde si presadi co chce, a takisto poziadavka na vlastnu hotelovu izbu a predtym to bolo ok). Herecky ma Levi Miller prekvapil (ako uz v zopar filmoch) a som si isty ze o nom budeme este vela pocut.  Spoiler: Vzhladom na otcovu minulost, zdravotny stav a ako sa dej vyvijal to jednoznacne spelo iba do jedneho zaveru, otazka bola ze iba ako. https://moviexk.biz/ - 28.10.2023 ()

pz314 

všechny recenze uživatele

Příběhová linka je opravdový blábol a v některých místech jsem si říkal jen "cože, to nee".. zejména všechny místa s pistolí, nebo způsob komunikace pana otce. Nicméně alespoň mě film zvládl udržet v mírném napětí, co se bude dít dál. A též to zachraňuje Levi, který roli otráveného teenagera přijal dokonale. Maškarní úbor ovšem být nemusel. ()

Reklama

Reklama