Reklama

Reklama

Za starých časů

Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Rodinný / Romantický / Fantasy / Muzikál
USA, 1933, 8 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Princezna Minnie dá ve svůj svatební den košem svému nápadníkovi - princi a následně je zamčena do věže. Všechno vidí statečný rytíř myšák Mickey a pokusí se princeznu zachránit. Ze začátku nejde akce podle plánu, ale nakonec se vše v dobré obrátí. (anyonecek)

Recenze (7)

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

[2,5*]     "She acts like a fanatic. Lock her in the attic!"     Veselá veršovaná rozprávka z prehistorickej disneyovskej doby, ktorá neurazí, ale ani nijako neohúri. Klasické disneyovské postavy tu vystupujú v rolách klasickej stredovekej rozprávky, v ktorej nechýba ani napínavý súboj o princeznú. Miestami celkom ujde i hudba. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

56. diel zo série Mickey Mouse - je to dost nezáživné, až kým si to Mickey a Goofy nerozdajú v rytierskom súboji. A do bitky sa pustia aj kone rytierov (teda jeden z nich je somár). 55% ()

Reklama

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Podíval jsem se na youtube a byl jsem příjemně překvapen. Musím zde vyjmlout zcela vyjímečně propracovaný zvuk postav. Ti co to namlouvali byli opravdu fanšmejkři. Jen kvůli hlasu bych si to pustil. Zajímavé scénky, kdy kuň bojuje proti koni, zatímco rytíři si ro rozdávají u gilotiny. Nápaditost jedna radost. Musím říci, že jsem se dřív ve filmech nevyznal, ale poslední dobou když vídám Disneyovky, tak zírám, jak pan Disney dokázal svými pohádkami obrátit svět. ti co byli lepší jsou snad až Pixaři dnešních dnů. Nebo máš jiný návrh? ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Princezna Minnie si má vzít prince Goofyho, což se jí pochopitelně nelíbí. Její otec, Pete, ji nechá zavřít do věže, ať přijde k rozumu. Naštěstí kolem jede trubadúr Mickey... ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama