Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jennifer (Brenda Song) mala v jednu daždivú noc nehodu. Keď sa prebudí, nič si nepamätá a pri jej lôžku stojí neznámy muž, ktorý sa predstaví ako jej manžel. Jennifer sa dostáva do nebezpečenstva, pretože sa vracia do života, na ktorý si nepamätá. (Emanuela)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

KateW 

všechny recenze uživatele

Film sám o sobě není až tak strašný. Ačkoli jsem filmový ignorant a stačí mi málo, Secret Obsession mě vytáčel svými nelogickými chybami, kterých si nešlo nevšimnout. Jeden příklad za všechny (spoiler?) jsou zamčené dveře, které se hlavní hrdinka filmu a posléze i mužský protagonista snaží otevřít. Ona k tomu použije pinetku/sponku a on je prostě vyrazí. Já bych vytáhla zarážku, na kterou je tam hlavně u pána nádherný opakovaný záběr. Nicméně jo koukatelné to je, jen to trochu bolí. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Netflix krimi thriller o Jennifer, která se po autonehodě probudí se ztrátou paměti v nemocnici, odkud si ji odvede manžel, kterého si nepamatuje. Začátek solidní, ale po patnácti minutách je jasné, která bije a karty jsou vyložené a divák ví, jak to skončí. Je to sice takové nažehlené, předvídatelné barevné jako Tv film od Danieli Steelové, ale jako neškodná oddechovka na odpoledne pobaví takže za Brendu Wong a ten parádní barák tři slabší hvězdy. Thriller, který je spíš pro holky. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dobře...přijímám to, že Netflix má v režii nejenom kvalitní kinematografii, ale také kousky, které byste si dovedli představit v rámci sítě Hallmark. Rodinné, dramata, šokující, vyplňující čas, bez ducha, bez nápadu, bez čehokoliv, kvůli čemu byste si jej mohli pustit. Jediné štěstí, které tyto filmy mají je fakt, že jsou na Netflixu. Jinak by je neviděl dobrovolně nikdo. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Hlavnú herečku si pamätám ešte z čias disney channel. To že ju ešte niekedy uvidím som nečakal, další netflixový film s dabingom. Ktorý ponúkol zápletku ktorú sme už všetci videli. Ale napínavé to bolo dosť. Vôbec to nebolo zlé, po hodnotení odpad! trochu naprávená chuť. A preto aj o niečo lepšie hodnotenie, jednoducho bavilo. 4* ()

Zix. 

všechny recenze uživatele

Film je hodně předvídatelný a hodně připomíná britské Dřív než půjdu spát (2014), na který určitě nemá. Přesto ale nejsem zklamaný a film se mi líbí, asi mě zatím tyhle typy se ztrátou paměti neomrzeli. Jen si tvůrci mohli dát větší práci s Jenninou minulostí, kterou jsme mohli postupně odhalovat. Takhle o ní moc nevíme. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Jennifer (Brenda Song) nájde svoj telefón v priehradke auta, ktorý funguje. Od jeho posledného použitia ubehlo viacero dní, baterka by tak mala byť vybitá. (megajalec)
  • Rana na hlave Jennifer (Brenda Song) po zásahu kameňom zmení päťkrát za minútu miesto. (megajalec)
  • Ve scéně, kdy je v ložnici spoutaná Jennifer (Brenda Song), je na nočním stolku sklenice s vodou, avšak v dalším záběru tam už není. (Klat)

Reklama

Reklama