Reklama

Reklama

Recenze (18)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Je to ohraný a slabý to uvidí každý, ale já jsem v tom viděl zalíbení. Parta přátel uvízne v krásném zasněženém prostředí, zároveň smrtícím mrazícím prostředí, pěkné jednoduše a lehce začnou umírat až dojdeme do finále, rozhodně hodně věci se dá vždycky vylepšit ale prostě se mi tam něco líbilo, herecký slušný výběr, víc krve víc dramatu a pecka. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Partička mládežníků je nucena použít objízdnou trasu a cestou narazí na místní legendu o čarodějnici. Pochopitelně se rozhodnou prozkoumat lokalitu, která s bosorkou souvisí a to i přes nepřízeň počasí, varovnou ceduli a skutečnost, že jedna z členek výpravy se chová nějak divně. A tak je celkem logické, že nehoda na sebe nenechá dlouho čekat.Nejspíš bych se nedopočítal, kolikrát jsem něco podobného viděl, ale to by asi ani tolik nevadilo, kdyby se skupina výletníků nechovala silně nesympaticky. Tady to byl debil vedle krávy a i ta Kasulka, která se mi tolik líbila v Exorcistovi, mě nakrkla, když coby městská fuchtle začala místnímu domorodci kázat cosi o humánním lovu medvědů. Takže tak do poloviny velký špatný. Ovšem pak se z toho stalo velký dobrý. Divně se chovající dívčina začala být fakt strašidelná, stísněná atmosféra auta udělala svoje, paranoia pomalu přebírala kontrolu a své si k tomu řekla i Smrtka. Navíc vzdor tomu, že mi ta parta byla dost dlouho protivná, začal jsem jí docela fandit. Škoda, že do toho Baker nepraštil o něco dřív. I přes mizernou první půlku, nakonec hodnotím pozitivně. 60% ()

Reklama

majo0007 

všechny recenze uživatele

Najväčším mínusom filmu je, že sa ako-tak rozbehne až od 45min. Dovtedy sledujeme nudnú epizódu z Beverly Hills 90210. No a najväčším problémom je, že sa vôbec nejedná o čarodejníctvo (ako sľubuje názov filmu), ale o obyčajnú radu nešťastných náhod. Kto dostane zimomriavky na detail kolísajúcich sa stromov vo vetre nech si pridá polcípu hviezdu. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Nejedná sa o zlé čarodejnice naháňajúce neposlušných teenagerov, kdeže. Zasnežený, lesný survival. Skupinka mladých cestuje na výlet, samozrejme sa po nehode zaseknú v mrazivej noci, a ešte aby toho nebolo málo, jednu z nich očividne niečo posadne. Ďalej to už ide podľa očakávania, avšak bez čarodejníc. Nedôvera, hádky, paranoidné stavy a úmrtia. Našťastie s celkom sympatickými hercami a zaobalené do solídnej atmosféry (spomenul som si na "Wind Chill"), takže dojmy celkovo pozitívne. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Název filmu může být trošku zavádějící pakliže byste od filmu čekali vyloženě čarodějnickou tématiku. O čarodějnictví se film jen otře ve smyslu toho, že skupinka kamarádů uvízne v místech kde se v dávných časech vykonávali čarodějnický procesy. Což má evidentně na toto místo neblahý vliv dodnes. Všude sníh, zima, žádnej signál a pomoc v nedohlednu. Nastupuje neklid, strach, panika a paranoia. Taková ta klasika. Možná to ale není paranoia a tohle místo zapříčinilo, že jedna z dívek je něčím nebo někým posedlá. Asi nic extra ale na jedno zkouknutí a na zchlazení v těchto letních večer se to dá. Slabší 3hvězdy. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Sudbury (Ontario) v Kanadě. (noelcoward73)

Reklama

Reklama