Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film sleduje štěstí Lity a jejího manžela Ramy, ale štěstí netrvá dlouho, protože Lita je často terorizována strašidelnými ženskými stvořeními. Rama přivede pana Adama, aby vyčistil jejich dům od rušení duchů. Pan Adam vysvětluje, že tento teror nepochází z domu, ale zevnitř samotné Lity. Pan Adam naznačuje, že odpověď je v minulosti Lity, a žádá o vysvětlení Sari, matky, kterou zanechala. Sari je přijata do psychiatrické léčebny. (Flekoun58)

(více)

Recenze (4)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Další snaživá duchařina z Indonésie. Kdo rád duchařské horory, tak nejvíce se jich rodí právě v Indonésii a nápady mají kolikrát zajímavější než jakákoliv jiná zahraniční produkce. Příběhově film nepřináší nic nového. těhotná žena, manžel a nadpřirozená zjevení ukazující se v bytě. Plusem je, že duch se ukazuje celkem často a vizuálně vypadá v pohodě, akorát lekačky krom 2 příliš nefungují, ale vynahrazují si to celkem slušnými 2 mordy ( Paroží a větrák byl slušný). Lehčí nadprůměr, co se týká duchařin z Indonésie. Příběh***, Akce>Ne, Humor>Ne, Násilí***, Zábavnost***, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra****, Napětí***. 6/10. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Pozor na zrcadla, to je stará známá věc, a také na dvojčata, páč s těmi bývají problémy. Indonéští duchové jsou poněkud jiní než naši, blíže mají k démonům a dokonce ovládají jistý druh magie. Ba co víc, klidně vás chytí pod krkem a zakroutí s ním! Těhotná Lita vidí takového ducha, ale její muž Ramon jí nevěří, dokud ho nevidí taky. Pátrání po důvodu je složitější a na jeho konci nečeká nic dobrého. Místy nudnější, místy usměvavé, když začne strašit prostěradlo, místy nějaký ten mord. Škoda, že větrák ani parohy (v posledních letech poměrně oblíbené) nebyly v detailu. Každopádně indonéské horory jsou až na pár výjimek na jedno brdo, a tak jim dám na nějakou dobu vale. Spíše dvě*, třetí dávám za konec. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Duchariny z Indonézie zvyknú milo prekvapiť, táto však veľmi nepotešila. Originálne to nie je vôbec (to mne osobne však nevadí), ľakačky sú často, avšak funkčných je minimum. Duch nevyzerá najhoršie, ale ako sa s ním na začiatku nešetrilo, na konci ho už neuvidím ani raz. Postavy nesympatické a strach o ne som teda nemal. Poteší aspoň kratšia dĺžka filmu. Koniec dlhý a nudný v podstate bez strašenia. U mňa za 2*, škoda. ()

Reklama

Reklama