Reklama

Reklama

Greta

  • Švédsko I Am Greta (více)
Trailer 2

Příběh dospívající aktivistky Grety Thunbergové je vyprávěn prostřednictvím působivých, dosud nevídaných záběrů. Počínaje školní stávkou jednoho člověka pro klima před Švédským Parlamentem, režisér Grossman sleduje Gretu – stydlivou školačku s Aspergerovým syndromem – v jejím vzestupu k výjimečnosti a jejím podněcování povědomí o globálního dopadu tím, že podněcuje školní stávky po celém světě. Film vrcholí úžasnou větrnou cestou přes Atlantský oceán, aby promluvila na summitu OSN. (Film Europe)

(více)

Diskuze

M_Bery

M_Bery (hodnocení, recenze)

DJ_bart

Wow, on se podíval na můj profil... Budu slavnej. No, ty filmy se mi líbily dějem, obsazením, zpracováním, atd. Když to, tohle je dějem, obsazením, zpracováním i myšlenkou taková blbost, že nad tím zůstává rozum stát. (no, něco jsem o tom napsal, ale tys to nazval "sračkoidní výlev čecháčství") :-)

DJ_bart

DJ_bart (hodnocení, recenze)

M_Bery

Wut? Dokument 4* ohodnotilo vícero uživatelů - o trollech kteří ohodnotili snímek známkou odpad aniž by jej viděli jen vypovídá o demenci českýho národa a všeobecně uživatelů ČSFD. A proč je vůbec nutný brát v potaz mý subjektivní hodnocení - to je totožné jako bych se tě ptal, proč máš kurvafix v oblíbených filmech takové klystýry jako Lví král a Dolittle lululul

na příspěvěk reagoval M_Bery, shrekleonard, M_Bery, G04T

DJ_bart

DJ_bart (hodnocení, recenze)

G04T

Skvělý nápad. Hned mi to připomnělo, že jsem pozapomněl olajkovat poslední facebookové příspěvky od Kulturblogu a Dělnické mládeže.

G04T

G04T (hodnocení, recenze)

DJ_bart

Tebe bych kvalifikoval jako "adepta do koncentračního tábora". Po hodině bys chcíp 🤣🤣🤣

na příspěvěk reagoval DJ_bart

M_Bery

M_Bery (hodnocení, recenze)

No, já se daky zapojím do téhle diskuse, okey? Tak... když už se tu bavíte o tom kdo z vás je větší nácek, slovan, atd. tak si myslím že je čas toho nechat, a jít se bavit o retardaci místního chudáčka a jeho koníčku zachraňovat planetu, jo?

herrWorm

herrWorm (hodnocení, recenze)

G04T

"Češi patří mezi geneticky nejnamíchanější národy v Evropě. V průběhu let se v naší zemi pohybovali evropští lovci mamutů, později i migranti ze severní Afriky či Blízkého východu a nepopíratelný otisk zde zanechali také Germáni a Keltové. Genetické testy České národní genografické databáze ukázaly, že pouze tři z deseti Čechů mají v sobě ryze slovanské geny, což je na jinak obecně uznávaný fakt překvapivě nízký podíl." https://t.tyden.cz/rubriky/domaci/vyvraceni-mytu-nejsme-slovane-jsme-smesici-mnoha-skupin_465301.html

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

G04T

G04T (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Ty budeš mít asi hodně velkou nadváhu, když 24/7 sedíš na kompu u týhle diskuze a obhajuješ tu náctiletou postiženou krávu :D vzdej to, magore

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

ale tak jasně, ono je hrozně moc cool a dospělé, takhle na internetu okopávat holku, která je inteligentnější než všichni její odpůrci dohromady, to jste fakt hrdinové a vlastenci. 

na příspěvěk reagoval G04T

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Btw na problémy, které způsobuje znečišťování planety, se už upozorňovalo i před Gretou a to hned několikrát v historii. A nebyli to jen vědci, ale i docela velké osobnosti v kultuře, herci, zpěváci, celebrity atd, Michael Jackson o tom nazpíval písničku, System Of A Down hned několikrát na tohle téma a tuším že i Linkin Park a spousta dalších. Takže o to víc je zarážející a k nasrání, že neměli takovou odezvu, jako právě tady Gréta. 

Reklama

Reklama