Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(16)

Špičkový hoteliér přijme nabídku řídit hotel plný mrtvých duší. Potká tak jeho původní majitelku a pronikne do jejího prapodivného světa. (Netflix)

Recenze (24)

ainny 

všechny recenze uživatele

Neskutečná záležitost. A v mnoha směrech. Tak jako Yeo Jin-goo strhl celého Crowned Clown svým výkonem na sebe, tak tady to udělala IU. Všichni byli dobří, ale ona byla jedinečná! Že umí hrát, dokázala už ve Scarlet Heart, ale tohle byla její zatím životní role. Těch výrazů, těch poloh, co tam zahrála. Opravdu nemám slov a ani dost vhodných superlativů. Že sestry Hong umí psát, je bez debat. Na moji první Koreu (My Girlfriend is a Gumiho) Hotel svým způsobem nemá a ani mít nemůže. Je to něco úplně jiného. Je to nejenom příběh, ale i filmový obraz, v kterém si kamera úžasně vyhrála i s barvami. A hlavně je to smutný seriál. Ale vlastně to není smutek, který vás rozpláče. Naopak vnese vám do duše klid. Přesto i tady jsou vtipné scény a nejednou se člověk usměje. A ještě jeden nezvyklý aspekt má. Prakticky v každém díle je nějaké luxusní cameo. Nemám co vytknout a podle toho taky můj komentář vypadá. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

IU je krásná a skvěle to zahrála. No a pak je tam ten zbytek. Tenhle seriál byl skvělý jako pozadí, dalo se při něm dělat něco dalšího a vůbec nic vám neuteklo, vždycky jste se chytli. Rozjelo se to fajn, ty epizodky s různými dušemi se mi líbily, ale pak se vlastně jakože odhalilo, co se stalo v minulosti, nemluvě o tom, že se dost brzy vyjasnila přitažlivost mezi hlavními postavami, takže pak tam najednou nasekali sériového vraha, což zabralo nějakou dobu, aby se to ke konci vzalo úprkem, rychle se všichni odlifrovali na onen svět a čao. Nevyrovnaný krásně vypadající seriál. Ale pustoprázdný. Taková ta pohodička na nedělní odpoledne, když nechce absolutně nic dělat. 60 %. ()

Reklama

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál nabízí celkem nebezpečnou věc. Pokud smícháte okouzlující IU s krásnými šperky, účesy a nepřeberným množstvím nádherných šatů a rób, vzniká smrtelně nebezpečná krása jež by mohla vyústit v můj infarkt a stal bych pak jedním ze zákazníků Hotelu Del Luna :-) Herecky je IU vážně úžasná, bohužel to samé nelze prohlásit o jejím mužském protějšku – ne že by předváděl špatný výkon, ale nijak zvlášť nezaujme, prostě jen dobrý herec. Prostředí hotelu je vážně působivé a děj velmi zdařilý, oplývá spoustou pěkných, působivých, emotivních i napínavých příběhů, pominout nelze samozřejmě ani ústřední dvojku. Oproti tomu historická část vyprávění mi přišla realizací malinko chudá, trošku lacině odbyté. Pochválit musím ale skvělou kameru a zdařilý soundtrack – na samostatný poslech sice úplně není, ale v seriálu se vyjímá víc než dobře. Takže závěrem - ač to bylo moc příjemné a nejen díky IU velmi zábavné pokoukání (tu zhýčkanou potvoru hrála bravurně), pro nějaké ty menší nedostatky a slabší mužskou hlavní roli nemůžu napálit plný počet, tolik upoutat mne to prostě nedokázalo, ač mnohé scénky z hlavy jen tak nevyženu. Možná kdyby Ku Chan Seonga hrál někdo působivější, bylo by z toho víc než 85%. ()

kklepkaa 

všechny recenze uživatele

IU byla úžasná. Krom toho, že je sama o sobě krásná, tak některé róby a účesy to dotáhly k dokonalosti a jen podtrhly charakter její postavy. Jin-goo Yeo je výborný herec, ale bohužel jeho role mu nedala moc šancí vyniknout. Romantiky mi tu tentokrát přišlo kupodivu spíš méně. Bavily mě i jednotlivé příběhy duchů. Vizuální stránka se také povedla. Opět mě hodně bavily flashbacky. Ke konci ale bylo znát, že už trochu docházel dech. Soundtrack rozhodně patří mezi ty povedenější. Závěrečné cameo bylo skvělé, brala bych druhou sérii.  EDIT: Po zhlédnutí Tajemného Pop-up baru musím ubrat hvězdičku. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Veľmi smutný seriál aj keď napriek tomu veľmi pozitívny, námet mŕtvych duší bývajúcich v špeciálnom hoteli kým si "nevyriešia resty na zemi" a neodídu za posmrtným životom je zaujímavý. Majiteľka odpykávajúca si svoje hriechy, nie živá, nie mŕtva, odsúdená čakať na svoje rozhrešenie, ktoré si musí vykúpiť najťažším spôsobom. Priznám sa, že do posledného okamihu som dúfala, že jej bude odpustené aj bez tej obete a pekne som to oplakala. Páčilo sa mi to ako námetom, tak aj obsadení. Pieseň Done for me mi dlho nevypadne z hlavy. ()

Galerie (264)

Zajímavosti (2)

  • Krátké cameo v seriálu ztvárnil herec Soo-hyeon Kim, který se zde objevil jako majitel hotelu Blue Moon. (kklepkaa)

Reklama

Reklama