foto

IU

  • nar. 16.5.1993 (26 let)
    Městský obvod Gwangjin, Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rieol

TV seriály

2019 Persona (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2018 Naeui ajeossi (TV seriál)
2016 Dalui yeonin : bobogyungsim ryeo (TV seriál)
2015 Peurodyusa (TV seriál)
2013 Cheuaegoda Isoonsin (TV seriál)
Yeppeun namja (TV seriál)
2012 Deurim hai 2 (TV seriál)
Dolongnyong dosawa geulimja jojagdan (TV seriál)
2011 Deurim hai (TV seriál)
2010 Shineui kwijeu (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Bulhuui myeonggok : jeonseoreul noraehada (TV pořad)
2017 Hyorine minbak (TV pořad) - mod.
2016 꽃놀이패 (TV pořad)
2015 비밀병기그녀 (TV pořad)
2014 나는 남자다 (TV pořad)
2013 화신 - 마음을 지배하는 자 (TV pořad)
2012 Hideun singeo (TV pořad)
고쇼 (TV pořad)
2011 Jugan aidol (TV pořad)
김연아의 키스 & 크라이 (TV pořad)
힐링캠프, 기쁘지 아니한가 (TV pořad)
2010 Annyeonghaseyo (TV pořad)
영웅호걸 (TV pořad)
2009 유희열의 스케치북 (TV pořad)
2008 김정은의 초콜릿 (TV pořad)
2005 Muhan dojeon (TV pořad)
Syo! eumak jungsim (TV pořad)
1991 인기가요 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace