foto

IU

  • nar. 16.5.1993 (27 let)
    Městský obvod Gwangjin, Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Beurokeo
2019 Amudo eobsneun got
2017 Rieol

TV seriály

2019 Hotel delluna (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Persona (TV seriál)
Sběratelka (E02)
Nulová láska (E01)
2018 Naeui ajeossi (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2016 Dalui yeonin : bobogyungsim ryeo (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
2015 Peurodyusa (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
2014 Yeppeun namja (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (4)
2013 Cheuaegoda Isoonsin (TV seriál)
Episode 50 (E50)
Episode 49 (E49)
Episode 48 (E48)
další epizody (50)
Yeppeun namja (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
2012 Dolongnyong dosawa geulimja jojagdan (TV seriál)
2011 Deurim hai (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
další epizody (16)
2010 Shineui kwijeu (TV seriál)

Hudební videoklipy

2018 삐삐 (hudební videoklip)
소울 메이트 (hudební videoklip)
2017 밤편지 (hudební videoklip)
어젯밤 이야기 (hudební videoklip)
팔레트 (hudební videoklip)
2015 스물셋 (hudební videoklip)
2013 Beautiful Dancer (hudební videoklip)
분홍신 (hudební videoklip)
2012 스무 살의 봄 - 하루 끝 (hudební videoklip)
2011 나만 몰랐던 이야기 (hudební videoklip)
너랑나 (hudební videoklip)
스무 살의 봄 - 하루 끝 (hudební videoklip)
2010 좋은 날 (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2018 Bulhuui myeonggok : jeonseoreul noraehada (TV pořad)
2017 Hyorine minbak (TV pořad) - mod.
2016 꽃놀이패 (TV pořad)
2015 비밀병기그녀 (TV pořad)
2014 나는 남자다 (TV pořad)
2013 화신 - 마음을 지배하는 자 (TV pořad)
2012 Hideun singeo (TV pořad)
고쇼 (TV pořad)
2011 Jugan aidol (TV pořad)
김연아의 키스 & 크라이 (TV pořad)
힐링캠프, 기쁘지 아니한가 (TV pořad)
2010 Annyeonghaseyo (TV pořad)
영웅호걸 (TV pořad)
2009 유희열의 스케치북 (TV pořad)
2008 김정은의 초콜릿 (TV pořad)
2005 Muhan dojeon (TV pořad)
Syo! eumak jungsim (TV pořad)
1991 인기가요 (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2018 삐삐 (hudební videoklip)
2017 밤편지 (hudební videoklip)
어젯밤 이야기 (hudební videoklip)
팔레트 (hudební videoklip)
2015 스물셋 (hudební videoklip)
2013 Beautiful Dancer (hudební videoklip)
분홍신 (hudební videoklip)
2012 스무 살의 봄 - 하루 끝 (hudební videoklip)
2011 나만 몰랐던 이야기 (hudební videoklip)
너랑나 (hudební videoklip)
스무 살의 봄 - 하루 끝 (hudební videoklip)
2010 좋은 날 (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(29)