Reklama

Reklama

3 nindžové v zábavním parku

  • Česko Tři nindžové v zábavním parku (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři mladí nindžové - Rocky, Colt a Tum Tum - trénovali o prázdninách své umění u dědy Moriho. Dva starší bratři se ale místo o dobrodružství začali zajímat o krásná děvčata, a tak ani nepostřehli, že místnímu zábavnímu parku hrozí nebezpečí. Zpočátku to vypadalo, že se proti nindžům spikl snad celý svět. Naštěstí ale stačili na poslední chvíli spojit své síly dohromady a připravit se na těžký boj se záhadnou a tajemnou silou, která chtěla nad parkem převzít kontrolu. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (100)

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Nechápu hodnocení mnohých z vás.toto je opravdu povedená akční podívaná, sice pro děti, ale neurazí ani dospělého. Noví herci ukazali, že umí ninja umění jako jejich předchůdci a musím říct, že pokud neměli dubleri, tak jim to šlo na výbornou.Za ninja umění, za výkony hl.hrdinů a za Hulka Hogana dávám 4* ()

Standito odpad!

všechny recenze uživatele

Smrtonosná pasca pre najmenších, ale neručím za to, že to nebude mať na nich trvalé psychické následky. Že sa na natáčanie tohto projektu dali deti pochopím, ale IQ zvyšného štábu asi nepresahuje ani stovku (ehm, vlastne 50, ak prirátame mínusovú inteligenciu scenáristu). TOTO SA MUSÍ ZAPÍSAŤ DO ANÁLOV HISTÓRIE KINEMATOGRAFIE... ()

Reklama

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Hned při úvodní scéně jsem měl chuť to vypnout, ale chtěl jsem se dozvědět pravé pohlaví blonďatého hermafrodita s copánkem a náušnicí. Přiznávám, že mě většina hlavních postav donutila se smát tomu, jak jsou trapní a jak celý příběh, kde se desítky ozbrojených „ninjů“ místo nějaké banky rozhodnou přepadnout raději zábavní park. V průběhu celé supr čupr akční komedie jsem pociťoval ztrátu mých mozkových buněk, jelikož mi nedávalo smysl, jak můžou malé děcka přeprat ozbrojené dospělé lidi. A pak jsem si vzpomněl…no jóóó, vždyť oni měli na začátku ninja výcvik!! Hodlám věřit tomu, že pro malé děti to může být dobrá zábava, ale pro mě to byl absolutní bullshit, který by nabyl na významu, kdyby to byla parodie. Bohužel to tvůrci mysleli vážně. R.I.P. ()

MaxForValue 

všechny recenze uživatele

Je to síce strašná konina, ale keď máte šesť rokov a túžite byť hrdinom a niečo dokázať, tak by ste to s tými malými šprtmi hneď menili. Hulk Hogan nestál za veľa ani ako wrestler (v tomto ho The Rock jasne poráža, i na plátne), a ako herec to je ešte horšie. Hoci, v The Expendables by som si ho vedel veľmi dobre predstaviť. ()

MisterSister 

všechny recenze uživatele

Pompézně napsaný scénář vyšperkovaný naprosto nabombeným obsazením tvoří dokonalou symfonii. Škoda nedokreslené prequelové linky odehrávající se v dětství hlavních hrdinů skrze flashbacky - zasloužila by o 11-14 minut stopáže víc. Hulk Hogan byl naprosto parádní a ne nadarmo je toto jeden z největších filmu vrcholu 90. let. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (6)

  • Michael J. O' Laskey II (Colt) je držiteľom čierneho pásu v Taekwonde. (m.a.t.o.)
  • Max Elliott Slade si mal úlohu Colta zopakovať aj v tomto filme, no rozhodol sa radšej dokončiť štúdium, ktoré kvôli početným filmovačkám musel prerušiť. (m.a.t.o.)
  • Film sa natáčal v zábavnom parku Elitch Gardens v Denveri a pre potreby natáčania bol kompletne prerobený. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama