Reklama

Reklama

3 nindžové v zábavním parku

  • Česko Tři nindžové v zábavním parku (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři mladí nindžové - Rocky, Colt a Tum Tum - trénovali o prázdninách své umění u dědy Moriho. Dva starší bratři se ale místo o dobrodružství začali zajímat o krásná děvčata, a tak ani nepostřehli, že místnímu zábavnímu parku hrozí nebezpečí. Zpočátku to vypadalo, že se proti nindžům spikl snad celý svět. Naštěstí ale stačili na poslední chvíli spojit své síly dohromady a připravit se na těžký boj se záhadnou a tajemnou silou, která chtěla nad parkem převzít kontrolu. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (100)

Colonist odpad!

všechny recenze uživatele

Normálně bych na to nekoukal, ale zdejší komentáře mě zaujaly. Tento film je ukázkou klasického laciného dětského filmu, který se dětem bude líbit (možná) a rodiče u něj budou trpět. Já jsem se teda bavil, protože jsem se musel pořád od srdce smát té hromadě trapností. Jenže to nebylo úmyslem tohoto filmu, takže odpad. ()

Indiana odpad!

všechny recenze uživatele

Ale to už nejde, snad v životě jsem neviděl větší chujovinu, u který jsem se tak zagebil, že to ani neni možný. Mega se tenhle film s rozpočtem tak 500 Kč neustále pokouší o cool hlášky (Hulk Hogan tu pronáší moudra typu "svaly máte, ale mozek chybí" a pak se začne cholericky gebit). Od režiséra Seana McNamary jsem doposud viděl dva filmy a docela mě překvapuje, že ani jeden nebyl dementní, ale na druhou stranu oba byly mega nudný a tohle je naopak sračka, ale zase zábavná, takže je to to nejlepší, co jsem od něj viděl. Teď ale přejdu k tomu, co je tu opravdu dementní a to je vlastně úplně všechno, herci (popravdě Hugh Hogan hrál taky mega dementně, ale jak říkám, dalo se jeho chování gebit, jen mě nasralo, když se nasral a zničehonic se dostal ze židle, na které byl připoután dlouhou dobu a ze které se pokoušel celou dobu marně dostat a když se mu to povedlo, tak ho během setiny srolovala přeplastikovaná baba jednou ženskou fackou nebo čim a on omdlel). Nicméně proti ostatnim hercům je Hogan hotovej Al Pacino a nutno podotknout, že ty haranti měli ve filmu dostat mnohem míň prostoru, neboť ty už moc vtipný nebyli, natožpak přesvědčiví (malá holka, co se pokouší mačkáním neustále stejných tlačítek na klávesnicí vyluštit kód a když se ji to nějak divně povede, tak nějak zablokuje kódy k těm atomovejm zbraním a teroristi v čele s tou přeplastikovanou důchodkyní jsou pak v prdeli). A ten scénář, většinu dialogů v tomhle film tvoří slova "áááááá" nebo "au" (což dělaj ty teroristi, když dostávaj dodržky a navíc převážně od malejch harantů!!!!). Aspoň že tam jsou ty rádoby cool hlášky. Ale jinak jak říkám, oscarový film to asi neni, ale zábava, i když trochu jiná a v tomto případě asi původně od režiséra nechtěná, to je a v přímo královské porci.................................ještě mě jen tak mimochodem napadlo, všimněte si, že všichni herci mimo Hogana, co v tomhle hráli, jsou už tuhý, tak asi známe důvod, proč to ukončili :-). ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

SMRTONOSNÁ PASCA pre prvákov základných škôl. Ak by som ním ale bol, možno by som mal predsa len nejaké výhrady, možno...Isté je len to, že je to riadne preplácaná zábavka, ktorá už nemá s atmosférou a svižnosťou jedničky ( a trojky ) spoločného nič, ale skôr s infantilnosťou dvojky, pričom sa tie negatíva niekedy aj zdvojnásobujú. Každopádne stále tvrdím jedno. Som rád za každú filmovú skúsenosť. ()

Jiří K. odpad!

všechny recenze uživatele

...6-ti letý klučina, který dává do těla dvěstěkilovýmu pořízkovi, a kterého dokonce dokáže skolit, ...prsatá štíhlá blondýna vrazila panu Hoganovi pěstí a ten upadl do bezvědomí ...... a takové "perly" tam jsou celý film. Ne, na pět hvězdiček to skutečně není... Nedoporučuji ani jako studijní materiál pro idiocii ()

qwxyz odpad!

všechny recenze uživatele

A vida. Popelnice už čeká, zrovna dnes nám ji popeláři vyvezli(jaká to štastná náhoda). Žijeme ovšem v demokratickém státě a proto má každý právo na soudní proces. Soudce tedy předvolává Hulka Hogana(jako zástupce borců podílejících se na zločinu jménem 3 NINJAS:high moon at mega mountain). Žalobcem jsem já: Můžete mi vysvětlit, proč se chováte jako filmový dobytek? HH mlčí nebo spíše dodá že jsem nevkusný tajtrdlík, který neví, co obnáší superfilm.Žádá porotu, aby jej osvobodila, jenže....soudcem jsem také já, porotou téže, HEHE. A tak Vás mílý sire Hogane odsuzuji k 30 letům nucených studií na uměleckých školách, abych Vám mohl dát(samozřejmě za 30 let po studiích a natočení dalšího hoganovského bijáku) alespoň 10%. To je ale vzdálená budoucnost. Nyní je to tak za 5%. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (6)

  • Keď Rocky (Mathew Botuchis) preskočí plot, aby zachránil brata TumTuma (James Paul Roeske), zakričí "Give me a five!" bez toho, aby pohol perami. (vander19)
  • Jediný film série, v ktorom stvárnila zápornú postavu žena. (m.a.t.o.)
  • Max Elliott Slade si mal úlohu Colta zopakovať aj v tomto filme, no rozhodol sa radšej dokončiť štúdium, ktoré kvôli početným filmovačkám musel prerušiť. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama