Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva přátelé si přivydělávají praním peněz a obchodem s drogami. Vše se ale pokazí, protože se dostanou do křížku s nečestnými policisty. Moe (Liam Hemsworth) si ale po autonehodě vůbec nic nepamatuje. I přes to musí utíkat před zkorumpovanou policií s taškou plnou drog a peněz.. (O2 TV)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (22)

Heywood odpad!

všechny recenze uživatele

Liam Hemsworth se svým bratrem hrají v drtivé většiny filmů pozéry. Obvykle filmy kazí a celkovému vyznění škodí. Nadšení z nich asi mají jen náctileté, protože oba jsou nesporně pohlední. Tento film naprosto postrádá logiku o tom, že by se o "ztraceného" agenta nikdo nestaral, kam se ztratil, a navíc by agent v utajení neriskoval, že někdo z vyšetřovaných by byl kámošem jeho milé. Protože by ji tím jenom zbytečně ohrozil. Závěrečná jatka nám vůbec neřeší, co dál FBI podnikla a jak politický padouch v pozadí si věc také odskákal o odhalení zrádce v FBI ani nemluvě. Prostě ať si to divák vše domyslí podle libosti. Fakt odpad. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Jestli tenhle film něco ukázal tak to, že pokud chcete prát špinavý prachy, hodně se nachodíte :D ale tím sranda končí. Liam není až tak charismatickej jako jeho brácha, abych mu sežrala všechno, kde hraje. Navíc když je scénář tak nudnej. (Kromě ne, závěrečného zvratu, ale toho, co bylo v titulkovém epikogu.) A snadno zaměnitelnej s každou další béčkovou žanrovou blbinou. Leč ono "o co jde" není tak hrozný. Protože, kdo je tady horší? Někdo, kdo si chce vidět na drogách nebo fízlové, který oněch obchodů zneužívají, protože si chtějí sami vydělat? A něco takovýho se stane. Čili se dostanete do situace, kdy po vás jdou poldové, aby jste je nenapráskali. Nevadí mi věci z druhé strany. Viz když si špinavý poldové půjčí ze skladu důkazů drogy na špinavý kšefty. Ale tohle je o týpkovi, kterej právě tyhle poldy naštve, a aby to bylo zajímavější, ztratí paměť. S tím se dá pracovat. Ale ne v tomhle případě. Scénář je až moc jednoduchý. Navíc mě štvalo, jak je zde řešena hudební složka filmu. To bylo dost ubohý. Třeba scény z klubu. To mělo bejt přesně obráceně! Nebo na chvíli ticho, při rvačce na hajzlu. To je asi rozdíl mezi filmem na který máte dost peněz a filmem, co jde rovnou na dvd. Za hodinu se nic nestalo a bylo to fakt nuda. Navíc jsem nepochopila název filmu. Tam není žádný zabiják. (Teď?) To je na hlavního hrdinu? Vždyť to byl neskutečnej trouba! (To si budete říkat prvních 90 minut.) A když si v druhé polovině vzal do ruky konečně bouchačku, nevěřila jsem mu, že je drsňák. Ani s mačetou. (Navíc se ukázalo, co jsem tušila od začátku, kdo je Moe. Proto je český název brutálně trapnej!!! A proto ta dementní ztráta paměti?!?!? To šlo vymyslet líp.) Takhle to výsledku působilo jako kdyby někdo začal psát scénář, dal tam všechno, co potřeboval a potom si vymyslel to "překvapení" na závěr. A ty špinavý policajti? To byly spíš magoři. Dokoukat to bylo náročný... :( škoda, že bude pokračování. Byla by to hezká bromance :D ()

Reklama

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Byt to v rukach Manna, Scorseseho, Scotta, Ritchieho, Ayera a pod. chrochtali by sme blahom. Takto ma reziserove vedenie filmu vyslovene nastvalo a po zaverecnej twistovej sprave sa hnev este znasobil. Killerman ma viacero prijemnych civilnych veci, celkom dobre ksichty vybrane podla zivota, avsak uporne tempo, nulovy rozpravacsky talent a neinvazivna rezia podlamuju filmu nohy. Su hlinene, hoci chcu byt krvave, su dolamane, hoci by chceli pevne stat, su ciste, hoci chcu sa zamazat. Skoda sterilnosti filmu, ktoremu by to vzhladom na to xo chcel povedat, svedcalo lepsie rozpolozenie. (Videne 21.3.2021, Filmplus archiv) ()

Marze 

všechny recenze uživatele

New Yorčan Moe Diamond (Liam Hemsworth) který pere špinavé peníze se snaží dopátrat po tom co se co se probudí a ztratí paměť, co se stalo. U sebe mám ukradených milion v hotovosti a drogy. A oddělení špinavých policajtů v patách. Na to, že má tento brutální kriminální drogový thriller s mačetami a bláznivými dialogy dvě hodiny vysvětlit o co jde, má na to zřejmě málo času. Zato je zde zbytečný sex a všudypřítomná neproniknutelná chladnost. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Zhruba prvních dvacet minut bylo vážně strašných a já se jen děsil, že jestli bude vypadat takhle celý film, jak moc se tím protrápím. Naštěstí pak ale zápletka nabrala konkrétnějších obrysů, děj začal mít velice slušný spád a vlastně až do konce jsem se v rámci možností docela i bavil, i když celkový dojem pořád vyznívá dost mdle. Hlavní slabinou filmu je každopádně Liam Hemsworth, který v porovnání se svým daleko slavnějším bráchou Chrisem vyznívá jako totální šmudla, bez koulí a charisma, nehledě na to, že ani jeho herectví není na kdovíjaké úrovni, což je vidět třeba i zde, jelikož například jeho parťák Emory Cohen si ho tu dává levou zadní v každé společné scéně, já prostě toho chlapa nemusím a ani tento film vůbec nepodržel. Zpracování filmu každopádně dominuje poměrně působivá, syrová atmosféra, příjemně překvapilo i pár drsných scén, ústřední zvrat ke konci filmu pak vyznívá sice dost tuctově, na druhou stranu ho tvůrci využili ještě jednou v úplné závěrečné pointě a ta mě naopak oslovila hodně, ovšem jinak celkově film nápady zrovna neoplývá, čeho má ale dost, tak to jsou vážně nevýrazné a tuctové postavy, které nedokážou ani trochu zaujmout. Killerman je zkrátka takový méně výrazný akční krimi thriller, jehož existence rozhodně nikomu neublíží, ale zároveň se jedná o podívanou, která toho nemá příliš co nabídnout a právem tak rychle zapadne do zapomnění. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama