Reklama

Reklama

Dead Dicks

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Richie má tak trošku problém. Pokaždé, když spáchá sebevraždu, vyleze z plesnivé zdi, která se až nápadně podobá vagíně. S pomocí sestry se snaží přijít nejen na to, co se to sakra děje, ale řešení si žádá i naštvaný soused či mrtvá Richieho těla. Nástřel to má slušný a herci jsou fajn, ale upřímně řečeno čekal jsem trošku něco jiného, než rodinné drama. Má to několik slušných momentů, občas jsem se i usmál, ale to žvanění, byť uznávám, že nebylo úplně prázdné, mě prostě nebavilo. 40% ()

haluska11 

všechny recenze uživatele

Amatérský minimalistický kousek. Inu představte si, že se vám bratr zasekl v časové smyčce. Neustále se pokouší o sebevraždu, přičemž po každém pokusu se znovuzrodí z nástěnné vagíny. V bytě se hromadí těla a do toho zaklepe na dveře soused...  Koncept je humorný, přes silný amaterismus se ale nelze přenést. Vypadá to jako něco, co vaši přiopilí kamarádi natočili na domácí Nikon. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

V samotném závěru to trochu vyšumí do ztracena, ale i tak to teda značně předčilo očekávání (která byla na druhou stranu vcelku minimální). Film začíná jako černá sci-fi komedie s hravým námětem, kdy labilní týpek při pokusu o sebevraždu zjistí, že kdykoli se zabije, znovuzrodí se za pomoci jakési obří vagíny, která se mu zjevila na zdi v ložnici. No a končí to jako brtuálně kruté sourozenecké drama se špetkou kosmického hororu. V mezích takto levné produkce nevím, co bych měl požadovat víc. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Jedná sa určite o originálnu záležitosť. Aspoň som nevidel, že by obria vagína na stene vracala späť tých, čo sa zabijú. Podobne filmy tu boli, lenže vždy, keď sa ten dotyčný vrátil späť, tak jeho náprotivok zmizol, tu sa tak, ale nestalo. Je to hlavne silne rodinné dráma, kde sa celú dobu vedú dialógy o tom, ako majú všetci posrané životy. Film okrem zaujímavého námetu, toho veľa neponúka. Psychológia postav aspoň trocha fungovala. Len škoda, že film vobec nepritvrdil a mal teda veľa možností, škoda toho nevyužitého potenciálu. Slabé 3*. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Vypadá to jako vagina.-Mně to připomíná řitní otvor.- Becca se neustále stará o svého bratra Richieho, i když by ráda žila svůj život. Pak se odhodlá k velkému kroku - podá si přihlášku na školu a je přijata. Škola je však na druhém konci země a Becca sbírá všechny síly, aby to bratrovi oznámila. Když se konečně vydá za ním do bytu, zjistí, že spáchal sebevraždu. To je ale jen začátek pekla, které ji čeká. Pěkný nápad, jednoduché provedení. Ano, mohl to být splatter, ale tentokrát jsem porcování mrtvol v přímém záběru klidně oželel, nebylo to nutné. Jen jsem čekal, s čím dalším tvůrci přijdou, a byl jsem mile překvapen. Závěr se proměnil v komorní drama, možná až příliš dlouhé, avšak své místo mělo. -To je tíha! Ty v tom snad taháš mrtvoly!- 3,5* ()

Reklama

Reklama