Reklama

Reklama

Kickboxer 4: Agresor

  • USA Kickboxer 4: The Aggressor (více)
Trailer

Boj mezi rodinou Sloanů a zabijákem Tong Poem pokračuje. Tong Po unesl ženu Davida Sloana (Sasha Mitchell) a drží jí jako rukojmí ve své nedobytné pevnosti uprostřed pouště. Jediný způsob, jak se do pevnosti dostat, je přihlásit se na turnaj v kickboxu, který Tong Po pořádá. David Sloan se musí pokusit o co největší utajení, aby ho Tong Po nepoznal dřív, než se mu podaří zachránit svou ženu. (videofil)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

McLushi 

všechny recenze uživatele

Takže... série Kickboxer s postupem dílů zrácí kouzlo. Ve čtverce sice bylo podstatně více bitek, než ve trojce, ale to je jen jedno z mála plus. Taky si myslím, že by bylo mnohem lepší, kdyby v každém dílu byl jiný hlavní záporák a ne pořád jen "nesmrtelný" Tong Po, který obydlel tři ze čtyř Kickboxerů, které jsem viděl a stále nezemřel, tudiž čekám, že na mě vykoukne i v Kickboxerovi 5. Naopak mě celkem zklamala nepřítomnost pana Xiana (pořád jsem čekal, že ho David Sloan někde potká). 30% ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

No ty voe. To byla pecka :))) tenhle film jsem si koupil na DVD (od Vapet) a teď lituju těch 42,- Kč :)) tenhle film je naprosto o ničem. Filmy, kde proti sobě stojí zástupci různých bojových umění z různých zemí (tzv. arkádovky) jsou celkem v pohodě, ale v tomto filmu byl výběr bojovníků naprosto nejhorší, co jsem kdy v podobnejch filmech viděl. (dostala mě hláška toho uvádějícího: "..zde se vám představí nejlepší bojovníci z celého světa" :)) fakt srandista. tohle, že jsou nejlepší bojovníci z celého světa ?? :) OMG, takoví trapáci. Jinak .. Kamera v tomto filmu byla taky tristní, už jenom to, že film byl ve formátu 4:3 a bez jakéhokoliv kamer. filtru. Takže film vyzní velice amatérsky. No a abych jenom nehanil, tak dávám půl hvězdičky za Sašu a jeho dobré pokusy ukázat základní prvky kickboxu a druhou 1/2 hvězdičky za jeho hlas, který zněl celkem drsně (ovšem nedoporučuju si dávat film s dabingem !!) Teď si tak říkám..jestli po přečtění mého hodnocení si tento film někdy pustíte :)) Každopádně když se budete hodně nudit, tak po tomto filmu sáhněte, jestli se schválně vaše hodnocení bude s mým ztotožňovat. Have a good fun :) 29% ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Whoa, Kouďáku, ty si vážně kolík, čéče! Nosíš se jak ředitel zeměkoule, používáš důmyslný „převlek“ Stevieho Wondera, ve rvačce v bistru použiješ fintu ve stylu: „Slezte z toho lustru, Donalde!“, ale proč mám pocit, že kdyby si šprt Mark odložil brýle, umlátí tě učebnicí fyziky pro sedmé třídy? Proč u toho byla hudba jak z Carpenterových hororů? Tong Po je Fantomas? Proč jsem se nasmál víc, než u Televarieté s Jiřinkou Bohdalovou? Pane Lamberte, zamkněte prosím synovce v jeho karavanu a zahoďte klíč.. ()

Radussee odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto nepovedená napodobenina něčeho, co kdysi býval kickboxer! Zoufalý pokus o natočení dalších dílů zde působí naprosto negativně! Nejen scénář o ničem, ale i efekty, kdy strčení do člověka zní stejně jako facka, je až k pláči! Dlouho jsem neměl takovou chuť narvat pumpaři levné DVD obratem do řitního otvoru... ()

boyd. 

všechny recenze uživatele

Ano, je to volovinka pro malé děti, tedy až na ty erot. scény, ale na toho Couďáka se dá dívat, takže proto dávám dvě hvězdičky.....v tomto filmu Michel Qissi vůbec nehraje tak nechápu proč tady je napsaný, Tong Poa tentokrát hraje Kamel Krifa a musím říct, že ho hraje hrozně, tímto výkonem úplně znemožnil postavu Tong Poa z předchozích dílů, doufám že toto béčko původní představitel Tong Poa(Michel Qissi) neviděl! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (8)

  • Natáčalo sa v máji 1993 v Novom Mexiku, USA. (m.a.t.o.)
  • V původních filmech Kickboxer (1989) a Kickboxer 2 - Cesta zpátky (1991) hrál postavu Tong Poa herec Michel Qissi. V tomto pokračování jej však vystřídal Kamel Krifa. (mzss1)
  • Nápis na podlahe Tongovho ringu je thajské slovo Kay, čo v preklade znamená mŕtvy. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama