Reklama

Reklama

Kickboxer 4: Agresor

  • USA Kickboxer 4: The Aggressor (více)
Trailer

Boj mezi rodinou Sloanů a zabijákem Tong Poem pokračuje. Tong Po unesl ženu Davida Sloana (Sasha Mitchell) a drží jí jako rukojmí ve své nedobytné pevnosti uprostřed pouště. Jediný způsob, jak se do pevnosti dostat, je přihlásit se na turnaj v kickboxu, který Tong Po pořádá. David Sloan se musí pokusit o co největší utajení, aby ho Tong Po nepoznal dřív, než se mu podaří zachránit svou ženu. (videofil)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

dustur 

všechny recenze uživatele

Ak mám hodnotiť sériu filmov Kickboxer , kde si zahral Sasha Mitchell tak práve tento diel radím medzi tie horšie ,na rozdiel od filmov Kickboxer 2 a Kickboxer 3 ,, ktoré radím medzi to lepšie čo Sasha Mitchell natočil" a na dvojku a trojku sa aj docela dobre pozeralo.... A Tong Po ktorého si v tomto diele zahral Kamel Krifa je nemastny a neslany ,a docela komicky mi pripadal...., a kazil meno Michelovi Qissimu ktorý si svojho Tong Poa užíval v prvých dvoch Kickboxeroch.... Aj keď z hodnotením musím ísť nižšie ,ale niekedy už iba z nostalgie si to pozriem... Moje hodnotenie filmu je slabá jedna hviezda.. ----- 1 / 5 ----- ()

vovarano 

všechny recenze uživatele

Takze takto... som veľký fanúšik kickboxerov a celú sériu som bral ako solídne karate filmy ... až do katastrofy nazvamej "aggressor" ... dej - žiadny, a ešte aj ten žiadny je nelogický /viď prepustime vraha z vezenia aby zachránil svoju ženu a zabil iného vraha .... !!??? / herci? sasha sa tvári ako znudený cyklista ktorému je asi úplne jedno, či svoju ženu zachráni alebo nie /ešte viac citov prejavil k tej malej blondýne/ a tong pao? to čo bolo?? fantomas s maskou tong poa asi jedine... no hrôza strašné ... a ešte som aj teraz zistil že existuje aj piaty diel ... no neviem neviem či sa do neho pustím ... ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

No ty voe. To byla pecka :))) tenhle film jsem si koupil na DVD (od Vapet) a teď lituju těch 42,- Kč :)) tenhle film je naprosto o ničem. Filmy, kde proti sobě stojí zástupci různých bojových umění z různých zemí (tzv. arkádovky) jsou celkem v pohodě, ale v tomto filmu byl výběr bojovníků naprosto nejhorší, co jsem kdy v podobnejch filmech viděl. (dostala mě hláška toho uvádějícího: "..zde se vám představí nejlepší bojovníci z celého světa" :)) fakt srandista. tohle, že jsou nejlepší bojovníci z celého světa ?? :) OMG, takoví trapáci. Jinak .. Kamera v tomto filmu byla taky tristní, už jenom to, že film byl ve formátu 4:3 a bez jakéhokoliv kamer. filtru. Takže film vyzní velice amatérsky. No a abych jenom nehanil, tak dávám půl hvězdičky za Sašu a jeho dobré pokusy ukázat základní prvky kickboxu a druhou 1/2 hvězdičky za jeho hlas, který zněl celkem drsně (ovšem nedoporučuju si dávat film s dabingem !!) Teď si tak říkám..jestli po přečtění mého hodnocení si tento film někdy pustíte :)) Každopádně když se budete hodně nudit, tak po tomto filmu sáhněte, jestli se schválně vaše hodnocení bude s mým ztotožňovat. Have a good fun :) 29% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 1989 mal premieru "Kickboxer". Hlavnú úlohu stvárnil Jean-Claude Van Damme. O dva roky neskôr bola natočená druhá časť "Kickboxer 2: Cesta späť". Zmenil sa však predstaviteľ hlavnej úlohy. Charizmatického Van Dammeho nahradil smiešny Sasha Mitchell. Bolo to veľmi slabé pokračovanie, ale ešte väčšej mizérie som sa dočkal pri sledovaní tretej časti "Kickboxer 3: Umenie vojny". No a titul "Kickboxer 4: Agresor " bol už absolútna katastrofa. I keď som si tak nejak na Sashu Mitchella zvykol, nedám tomu viac ako jednu hviezdičku. * ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Když se v arénovce víc souloží než zápasí, asi bude něco špatně. Holý scénář na tři řádky nezachraňují ani souboje, nahrané, umělé, ostudné, nezajímavé. Mitchell si hraje na tvrďáka, ale že by zrovna jemu to nějak zázračně a rychle kopalo, to teda ne. V malé roli potěší capoeirista Joselito amen Santo. A co ten Tong Po, co to tam vyváděl?? Zprznění postavy, ze které šla v jedničce hrůza. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (8)

  • Natáčalo sa v máji 1993 v Novom Mexiku, USA. (m.a.t.o.)
  • Po tom, ako Sloan knokautuje Megan (Michele Krasnoo) počas kvalifikačného zápasu, jeden zo stúpencov Tong Poa povie: "Odpracte tú myš!". Je to odkaz na skutočnú ringovú prezývku Michele Krasnoo. (m.a.t.o.)
  • Nápis na podlahe Tongovho ringu je thajské slovo Kay, čo v preklade znamená mŕtvy. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama