Reklama

Reklama

Kickboxer 4: Agresor

  • USA Kickboxer 4: The Aggressor (více)
Trailer

Boj mezi rodinou Sloanů a zabijákem Tong Poem pokračuje. Tong Po unesl ženu Davida Sloana (Sasha Mitchell) a drží jí jako rukojmí ve své nedobytné pevnosti uprostřed pouště. Jediný způsob, jak se do pevnosti dostat, je přihlásit se na turnaj v kickboxu, který Tong Po pořádá. David Sloan se musí pokusit o co největší utajení, aby ho Tong Po nepoznal dřív, než se mu podaří zachránit svou ženu. (videofil)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

boyd. 

všechny recenze uživatele

Ano, je to volovinka pro malé děti, tedy až na ty erot. scény, ale na toho Couďáka se dá dívat, takže proto dávám dvě hvězdičky.....v tomto filmu Michel Qissi vůbec nehraje tak nechápu proč tady je napsaný, Tong Poa tentokrát hraje Kamel Krifa a musím říct, že ho hraje hrozně, tímto výkonem úplně znemožnil postavu Tong Poa z předchozích dílů, doufám že toto béčko původní představitel Tong Poa(Michel Qissi) neviděl! ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Když se v arénovce víc souloží než zápasí, asi bude něco špatně. Holý scénář na tři řádky nezachraňují ani souboje, nahrané, umělé, ostudné, nezajímavé. Mitchell si hraje na tvrďáka, ale že by zrovna jemu to nějak zázračně a rychle kopalo, to teda ne. V malé roli potěší capoeirista Joselito amen Santo. A co ten Tong Po, co to tam vyváděl?? Zprznění postavy, ze které šla v jedničce hrůza. ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Kouďák znovu dokazuje, že se umí rvát a opět se na to dá v pohodě koukat akorát příběh je na houbeles, Tong Po který býval děsivej je nyní děsnej (změna herce) , příběhově mezi trojkou a čtyřkou uběhlo tolik času, že máte dojem, že jste jeden díl museli prošvihnout a zápasy jsou o třídu níže než třeba ve trojce a asi o dvě třídy níže než ve dvojce, jedničku radši ani nezmíním to by bylo o další třídu a...safra já to zmínil...no nic tak už víte, že zápasy jsou nic a moc k tomu. Scéna kdy Tong Po prchá po výprasku po čtyřech pryč to už je fakt epické zprznění legendárního záporáka. A obal k filmu kde je na fotce pravý Tong Po je asi poslední zoufalej pokus jak se tvůrci snažili na film nalákat...chjo aspoň tam byl Kouďák čéééče. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

No ty voe. To byla pecka :))) tenhle film jsem si koupil na DVD (od Vapet) a teď lituju těch 42,- Kč :)) tenhle film je naprosto o ničem. Filmy, kde proti sobě stojí zástupci různých bojových umění z různých zemí (tzv. arkádovky) jsou celkem v pohodě, ale v tomto filmu byl výběr bojovníků naprosto nejhorší, co jsem kdy v podobnejch filmech viděl. (dostala mě hláška toho uvádějícího: "..zde se vám představí nejlepší bojovníci z celého světa" :)) fakt srandista. tohle, že jsou nejlepší bojovníci z celého světa ?? :) OMG, takoví trapáci. Jinak .. Kamera v tomto filmu byla taky tristní, už jenom to, že film byl ve formátu 4:3 a bez jakéhokoliv kamer. filtru. Takže film vyzní velice amatérsky. No a abych jenom nehanil, tak dávám půl hvězdičky za Sašu a jeho dobré pokusy ukázat základní prvky kickboxu a druhou 1/2 hvězdičky za jeho hlas, který zněl celkem drsně (ovšem nedoporučuju si dávat film s dabingem !!) Teď si tak říkám..jestli po přečtění mého hodnocení si tento film někdy pustíte :)) Každopádně když se budete hodně nudit, tak po tomto filmu sáhněte, jestli se schválně vaše hodnocení bude s mým ztotožňovat. Have a good fun :) 29% ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Možná by sis měla dávat větší pozor !!" - "Seru na Tebe !! Nech si svoje rady !!" - "Stačilo by děkuju !!" - "Jo, fajn !! Díky, debile !!" ;) Tak tohle je opravdu odstrašující příklad, jak podojit kickboxery, protože způsob, jakým Havajec Albert Pyun, o němž jsem nikdy neměl valné mínění, znásilnil tuto sérii, už hraničí se zdravým rozumem i jakýmkoliv vkusem.. Samotný úvod filmu by snad byl ještě relativně v pořádku, protože první sekvence diváka pomocí flashbacků odkazují k předchozím třem zástupcům série, když David Sloan v podání Sashi Mitchella píše dopis z vězení své ženě, kolem níž se ostatně tato neuvěřitelná obludnost točí.. Nebýt Sashi "Kouďáka" Mitchella jistě bych se už jen kvůli jménu režiséra a scénáristy Alberta Pyuena Kickboxerovi 4 vyhnul kurevským obloukem !! Pyun měl vždy velmi neotřelý styl, zejména co se týká vizuální stránky filmu, a paradoxně právě na svoji schopnost dodat snímku ojedinělou atmosféru nakonec také zašel, protože jak stále víc tlačil na pilu, stala se postupně jeho béčka vysmívanými, jako by už Pyun nedokázal odhadnout, co ještě divák snese.. Také se o něm ví, že své ultralevné (s)hity často točil i po dvou najednou, tak mnohdy snadno poznáte určité lokace ve dvou i více filmech, jeho fascinace opuštěnými továrnami je jasně patrná jak zde tak i například v slaboučkém Kyborgovi s Van Dammem.. Tentokrát si film o jakékoli atmosféře může nechat jen zdát, o to zřetelněji diváka fackuje naprosto dementní příběh, u něhož jednomu prostě nezbývá než se tou spoustou scénáristických zhovadilostí nezabývat, jinak Kickboxera prostě nedokoukáte.. Ani Van Dammův kámoš a bývalý restauratér Kamel Krifa alias Tong Po, který minimálně v prvním filmu opravdu budil velký respekt, toho tentokrát se svým voskovým ksichtem moc nepředvedl, jeho postava se stala svou vlastní karikaturou a ani jeho finální střet se Sloanem nestál za nic, navíc nakonec utekl jako malej pes.. Doslova !! No, některé souboje však vypadají docela dobře, minimálně samotná vyřazovací soutěž o milion jich pár nabídne, nejde však o žádné extra fighty, navíc jich nenapočítáte o nic víc než té spousty zbytečných soft porno vsuvek.. Ve výsledku jde o jednu velkou ubohost, kterou nezachrání ani Sasha Mitchell, ani sympatický Brad Thortnton v roli tajného agenta a maličká či spíš komická Jill Peirce už vůbec ne.. A Soundtrack si vzal na triko znovu Anthony Riparetti, ovšem ani ten si dlouho pamatovat chtít nebudete !! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (8)

  • V původních filmech Kickboxer (1989) a Kickboxer 2 - Cesta zpátky (1991) hrál postavu Tong Poa herec Michel Qissi. V tomto pokračování jej však vystřídal Kamel Krifa. (mzss1)
  • Natáčalo sa v máji 1993 v Novom Mexiku, USA. (m.a.t.o.)
  • Tvorba make-upu Kamela Krify v roli Tong Poa zabrala každý natáčecí den tři hodiny při nanášení a hodinu při odstraňování. V jednom z rozhovorů uvedl, že ve filmu nepředvedl příliš bojových scén i kvůli nízké odolnosti make-upu proti pocení. (lundgren86)

Reklama

Reklama