Reklama

Reklama

Ďáblovi běžci

  • Česko Ďábelský obchod (více)
Trailer

Cesta kokainu vede od chudých pěstitelů po ty nejbohatší dealery, kteří ho pak pouštějí mezi lidi. Když se začnou ztrácet balíčky se značkou ďábla, musí šéf gangu cestovat spolu se zásilkou a hlídat všechny, kteří by se rádi obohatili cizím zbožím. Policie se snaží případy nové nebezpečné drogy řešit a kokain sledují... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (36)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nicolas Klec /8 mm/ ma z kariery sinusoidu, napokon aspon v sivom pod/priemere sa to udrzi. tema je namakana : Kokain, balicky kokainu sa zacnu stracat, Reziser Džejsn Kabel tu potom riesi drogovu problematiku, par ludi sa rozluci s filmovym zivotom - slusny namet na film. Mno jo, uz novodobych 8 mm asi od Kleca nemozno cakat : 46 % ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No pravda je, že Cage je tu naprosto zbytečnej. Exhibovat se tu snaží jiní zejména Fishburne, ale moc se to nedaří a často to sklouzává k trapnosti. Něco jako souvislý příběh tu neexistuje a tak jakž takž ušlo jenom to vyvražďovací finále, ale na víc než na tu 1* to nakonec stejně nedá ani náhodou.20% ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dlhý čas to vyzerá ako mozaika postáv, ktoré majú nejakým spôsobom niečo spoločné s drogami. Proste niečo ako skvelý Traffic. Lenže väčšina tých postáv, ktoré sa tu mihnú nemajú poriadny priestor, aby ich príbeh mal aj nejakú pointu. Nakoniec sa ukáže, že najdôležitejšou líniou je vzťah dvoch drogových parťákov. Zodpovedného Cagea a drogám oddávajúcemu sa Fishburnea, ktorý musia vyriešiť problém ohľadom drog, čo sa nakoniec zvrhne v komickú snahu sa vzájomne zabiť. Aspoň tieto scény ma vytrhli z totálnej letargie tohto nudného filmu. A záverečná zabíjačka mi svojou trápnosťou pripomenula finále z filmu The Departed s Markom Wahlbergom. Takže film by som odporučil jedine ľudom, ktorý snívali o tom, že uvidia ako si starý tučný sfetovaný Morpheus honí pred kamerou vtáka. Mňa to teda znechutilo. 2/10. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Další kousek Nicolase Cage ,tentokrát ze světa pašování drog,Cage tu nemá úplně hlavní roli spíš se to tak dělí mezi něj a Larencem Fishburnem.Pokud,ale chcete nějakou akci či dobrý příběh tak to koukněte na jiný film,toto není úplně nejhorší,ale víc jak ukázka toho jak putují drogy z místa kde se vypěstují až tam kde se prodávají to celkově moc není.Za mě tedy 50% a tři hvězdy. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Ďáblovi běžci je další typický thriller o obchodování s drogami, plná klišé a dalším plýtváním talentem Nicolase Cage. Zde ale nejsou žádní nevinní svědci. Ambice snímku, to co chtěl říct jsou pohřbeni špatnou vypravěčskou dovedností. Pokud chcete vidět film o tom jak funguje kolumbijský obchod z drogami, je to film pro vás. Pokud se vám líbí filmy typu Sicario nebo Traffic, zamiřte do jiné uličky. ()

Galerie (90)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení začalo v Novém Mexiku 13. března 2018 a ukončeno bylo 18. dubna 2018 v Kolumbii. Natáčelo se v lokalitách Albuquerque (Nové Mexiko, USA), Bogota (Kolumbie) a Pittsburgh (Pensylvánie, USA). (GASTON73)

Reklama

Reklama