Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mafiánského bose Paula Vittiho, který má být za měsíc podmínečně propuštěn, se ve vězení pokusí někdo zabít. Volá proto svému psychiatrovi, doktoru Benu Sobelovi, ten se s ním však odmítne bavit. Když se pak gangster nervově zhroutí, je doktor povolán do věznice. Podrobí gangstera řadě bolestivých testů a pak prohlásí, že Paul trpí psychosomatickou poruchou, která se může vyvinout ve schizofrenii. Přestože se Ben brání, je mu mafián nastěhován domů. Již cestou z vězení se doktorovi přizná, že všechno jen hrál a vysvětlí mu, že měl být zavražděn. Doktor mu doporučí, aby zločin pověsil na hřebík a začal nový život. Ben Paula seznámí s producentem gangsterského televizního seriálu, který ho najme jako odborného poradce. Krátce poté mafián za dramatických okolností zmizí a doktor Sobel dostane od FBI příkaz, aby ho do čtyřiadvaceti hodin našel. Podaří se mu to, ale je proti své vůli přinucen zúčastnit se spolu s mafiány loupežného přepadení. A aby toho nebylo málo, připlete se k tomu všemu ještě filmový štáb, pro který Paul pracuje. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

POMO 

všechny recenze uživatele

Prvých 20 minút je super, veľmi sľubných. Ale po rozdaní kariet už scenárista nevie, čo je eso a čo dolník. A rejža Harold Ramis sa tak trochu nudí. Herci sú výborní, Robert De Niro opäť exceluje. Zopár vtipov stojí za videnie, ale celkovo je film o pol hviezdy slabší ako pôvodný Analyze This. ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Paul Vitty sa po prepustení snaží zaradiť do spoločnosti a čo najlegálnejšie vyrovnať zopár účtov. Zápletka v pokračovaní šľape lepšie a to najmä s prispením zvratu s akým film vyrukuje v závere. Vtípkov je akurát, narážok už pomenej, zachoval sa tvrdší rating (zas bez headshotov) a všetko príde o kvapku do mora naivnejšie než minule (mafoši sa zabarikádujú na otvorenom priestranstve, čo do pekla začiatkom tretieho tisícročia neexistovali helikoptéry ?). Mimochodom pokus o obsadenie ženy do vyšších kruhov považujem za asi taký prešľap ako natočiť poctu akčným hrdinkám z 80-tych rokov. Druhá Analýza je neškodný priemer dosť podobný predchodcovi, len s čosi horším výsledkom. ()

Reklama

Sawy 

všechny recenze uživatele

"Co to bereš?" "Ginko Bilobu.Na pamět a už jsem zapomněl na co ještě." Jednička je lepší,ale i tohle si drží jakous takous úroveň,hlavně díky De Nirovi a Crystalovi,kteří si své role opět užívají se vší parádou.První asi čtvrthodinka je skvělá zábava,zbytek stopáže jsem se smál spíš sporadicky a přemíra genitálního humoru mi maličko vadila,stejně jako občas otravné neustále variování těch samých vtipů a pramalé využívání vedlejších postav.Více Lisy Kudrow či Joe Viterelliho by rozhodně neškodilo,právě tyhle zábavné figury často tvoří rozdíl mezi průměrnou a dobrou komedií.Tohle je tak na půli cesty,ale nenudil jsem se,což je nakonec ten nejdůležitější faktor.A lepší než Fotr je lotr je to stále. 65 % ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že s první dílem jsem se zatím nesetkal. Proto můžu hodnotit tak nějak "nezávisle" a podle mého názoru je Přeber si to znovu docela průměrnou komedií, která má své dobré momenty, ale bohužel také i ty špatné. Především ty vtipy o penisech, sexu, blablabla, nevím, nikdy mi tenhle styl humoru nepřišel zase tak vtipný. Stejné výhrady jako k vtipům mám i se sprostými slovy - nejsem žádná háklivka, občas tam seděly naprosto přesně, občas mi přišly tak nějak nadbytečné (nebo možná snaha autorů a pseudo-drsňácký kecy). Takže jak už jsem napsal v úvodu svého komentáře: průměrná komedie, na kterou si možná za nějaký ten pátek už ani nevzpomenu. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Dvojka je prostě klasicky ušitá horkou jehlou, vrací se sice původní postavy, ale je to slabší. Analyze that má velké mezery ve scénáři - kde vzali jeřáb? Na natáčení se o něm jen zmiňují ; zrovna v místě přepadení se natáčí scéna seriálu ; kurátor se nezajímá o propuštěného vězně. Ačkoliv se De Niro i Crystal snaží, je to horší než minule. Komerční propadák Ramise. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Striptérka, které dá Ben Sobel (Billy Crystal) mince jako spropitné, je známá pornoherečka Gina Lynn. Celá scéna byla Crystalovou improvizací a původně se ve finálním sestřihu neměla objevit. Proto není Gina uvedena v závěrečných titulcích. (kenny.h)

Související novinky

Travolta je král mafiánů

Travolta je král mafiánů

13.04.2011

Jednou už velký comeback díky postavě gangstera slavil. Tenkrát byl ale pouhým pěšákem, teď bude rovnou největším americkým zločineckým bossem. V epickém dramatu Gotti: Three Generations si John… (více)

Reklama

Reklama