Reklama

Reklama

VOD (1)

Dlouhé roky strávila teenagerka Jodi (Ava Michelle) shrbená, aby se svými 185 cm nevyčnívala. Teď se rozhodla svým komplexům čelit, ale na střední se zaplete do milostného trojúhelníku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (84)

haWranka 

všechny recenze uživatele

Představte si slovo “klišé”, Vidíte ho? Tak ta dáááá, to je tenhle film. Ono by na tom ani nebylo nic tak špatnýho - člověk přeci musí taky žehlit, no ne? Jenže tady mi vadili hlavní mužštví představitelé. Jeden přeslazený cukrkandl (v prvním záběru jsem si ho spletla s ženskou), druhý totálně nesympatický trouba. A ani jeden se zoufale nehodil k hlavní hrdince. Škoda... ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

V posledních letech sice vzniklo dost mnohem uvolněnějších a funkčnějších středoškolských romance-komedií, ale Tall Girl to člověk tak nějak promine, protože ta lehká křečovitost filmu vlastně sympaticky souzní s charakterem Jodi. Ve výsledku je to vlastně hezké a jeden by až chtěl uvěřit, že záležitosti srdce se opravdu dají kouzelně vypointovat skrz bednu na mlíko... Solidní, zasloužené a zcela dostačující 3 hvězdy. ()

Reklama

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

To jsem si dal, ...achjo ... :-D Po 10ti strašně cool barevnejch minutách mi došlo, že koukám na film pro 15ti letý teenagery... No a nějak sem si řekl,, že to dokoukám, tak jsem to teda dokoukal ... No jako bylo to v pohodě, ale je to fakt pro puberťáky. Tak pokud je vám 15, tak si připočtěte ještě 2* (i když si myslím, že 15ti letí dnes stejně už taky sjížděj porno na datech a tohle jim příjde přeslazený jako mě ...). Mělo to hezký barvy a řešila se tam celou dobu jedna pusa !! :-D mazec fakt ... ;-)) ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

100x zpracované téma o ošklivce, která vlastně není ošklivkou a kterak k lásce přijde. Jedna hvězda za vkusné a neurážející obsazení a druhá za krásnou Sabrinu Carpenter. Netflix sice občas překvapí tím, že představí něco nevídaného a velmi dobrého, ale bohužel velmi často zpracovává i obehraná témata a Čára je jedním z těch případů. ()

Hedy odpad!

všechny recenze uživatele

Ani nevím co jsem vlastně čekal. Teda pardon. Vím absolutně co jsem čekal. Na tento film jsem se podíval jen proto, že má žluč poslední dobou stagnovala a měla nízkou viskozitu. Potřeboval jsem něco co by mi jí rozpohybovalo. Dostal jsem co jsem žádal. Další středoškolskou, stupidní, neoriginální píčovinu ze které začaly pukat hemoroidy i sousedovi z druhé strany ulice. Tentokrát se ale změnilo to, že nahradili brýlatou šprtku vysokým koštětem. Aby se divák mohl trošku vcítit do hlavní hrdinky. Tak jí samozřejmě všichni šikanují kvůli její výšce. Pokud to takto skutečně v USA chodí tak to jen dokazuje jací zaostalí troglodité tam žijí. Kdyby byl film 100% realistický tak by v první polovině nakráčela hlavní hrdinka s poloautomatickou puškou do školy a zahrála si GTA in real life. Místo této zábavy se ale snaží dostat vychrtlého vikinga ze kterého by zvlhl snad i písek na Sahaře. Ovšem o naší obryni se zajímá i malé pískle. Klučík který si nad jejím fejsbůkovým profilem tahá šulínka už skoro desetiletí a ani po té co ho slečna už po milionté odmítne, si nedá pokoj. Se divím, že jí nesleduje triedrem vždycky když se jde vysrat. Tento inspirativní příběh je samozřejmě zakončen tak, že klučík dostane cicmáka od své vysněné dívky a vnitřní monolog nás všechny inspiruje abychom byli sami sebou a nebáli se stát za svým názorem. Film je uzavřen titulky a mým čerstvým obsahem žaludku zdobícím obrazovku. Původně jsem chtěl dát jednu hvězdičku ale tento film nemá na nic víc než jen na odpad. Takovouto píčovinu by neuplácali ani autisté v Disneyho stoce. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Jodi Kreyman (Ava Michelle), které bylo v době uvedení filmu ve skutečnosti pouze 17 let, měřila 187 cm. (cmenda)

Reklama

Reklama