Reklama

Reklama

VOD (1)

Dlouhé roky strávila teenagerka Jodi (Ava Michelle) shrbená, aby se svými 185 cm nevyčnívala. Teď se rozhodla svým komplexům čelit, ale na střední se zaplete do milostného trojúhelníku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (84)

SpicyNugget 

všechny recenze uživatele

Vytáhlá holka odmítá kluka, který je sice mrňavý, ale miloval by ji celým srdcem a radši jede po vysokém frajírkovi, který ji chce jen ojet a pak se tomu s přáteli na večírku směje, až se za prdel popadá. Klasika, typické americké středoškolské cliché. Ale to okolo bylo fajn, sranda, zápletky, bedna (bedna se vždycky hodí!). Film nenadchne, ale ani neurazí. Na propršené, nudné odpoledne - proč ne. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Nalákán na - údajně - jeden z nejsledovanějších filmů na Netflixu. Dostala se mi před oči klasická americká středoškolská limča, proložená ultra debilní hudbou a klasickým klišé, podle kterého asi vážně žije celá Amerika. Věřím, že u teenagerů tohle frčí a musím uznat, že Netflix ví, jak upoutat pozornost každé věkové kategorie. Pro mě je ale Tall Girl jen jednou z milionu amerických ,,sladkých" blbostí, která neurazí, ale rozhodně ani nenadchne. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Námet fajn, a aspoň ten "gigantizmus" pôsobil ako originálny motív, na ktorom sa dalo stavať. Stredoškolské prostredie tomu taktiež vcelku prospelo. Nič to však nemení na tom, že dejová línia bola predvídateľná a miestami dosť klišovitá. Ako tak to zachraňovali dialógy, a napokon to úplne zachránil aj ten záver s pointou, ktorá sa dala tak trochu očakávať, no napriek tomu nebol zas až tak úplne prvoplánový. Takže napokon sa to celkom dalo, hoci to nebolo nič extra výnimočné. 3* ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Představte si slovo “klišé”, Vidíte ho? Tak ta dáááá, to je tenhle film. Ono by na tom ani nebylo nic tak špatnýho - člověk přeci musí taky žehlit, no ne? Jenže tady mi vadili hlavní mužštví představitelé. Jeden přeslazený cukrkandl (v prvním záběru jsem si ho spletla s ženskou), druhý totálně nesympatický trouba. A ani jeden se zoufale nehodil k hlavní hrdince. Škoda... ()

Desmond04 

všechny recenze uživatele

Tady budu trošku v opozici, ale Tall Girl není rozhodně typická středoškolská blbůstka. Vtipné situace jsou vystaveny převážně kolem hlavní a zároveň i vysoké hrdinky a popravdě jsou velmi zdařilé. Casting je také povedený a jak Jodi, tak i její mini pidi kámoši posbírali notnou dávku sympatií. Co velmi kvituji je fakt, že díky nim, nejsou prvoplánové romance všudypřítomným prvkem ve filmu. Nicméně, když na ně přijde, tak to opravdu úplně není ono. Naštěstí ostatní prvky šlapou jako hodinky a i přes zdánlivé umístění v klišé nabitém prostředí, nabízí scénař svěží a dosud ne tak probádaný příběh. Pokud by takhle vypadala každá teen komedie, tak by na tom Netflixu bylo krásně. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Jodi Kreyman (Ava Michelle), které bylo v době uvedení filmu ve skutečnosti pouze 17 let, měřila 187 cm. (cmenda)

Reklama

Reklama