Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Torrente je nacionalista, rasista, egoista, alkoholik a ex-policajt, který po nocích poslouchá rumbu a jezdí ve svém starém Seatu. Žije se svým starým otcem, kterého nutí žebrat na živobytí. Torrente se zahledí do atraktivní Amparity a seznamuje se s jejím bratrancem, zkrachovalým prodavačem ryb. Může si vůbec Torrente získat přízeň Amparity? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (62)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Bouřlivák je jedinej chlap na světě, kterýho nekonečně miluju. Když se ve tři ráno potácím zlitej jak dělo po chodbách Showparku a vykukujou tam na mě děvky všeho druhu, tak místo abych byl rajclej, tak si vzpomenu na Bouřliváka a začnu se chlámat jak hovado a exotická pindička s tangama tak malejma, že by se nedali ani krájet na mě jenom nechápavě zírá. Pak už stačí jen zařvat, "Atléééético, děvky moje milovaný" a má pocta Bouřlivákovi dokonána jest. ()

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Měl jsem to štěstí vidět třetí díl, který mě nadchl, ale starší bratříček je přece jen o chlup lepší, i přes nižší rozpočet. Bouřlivák se evidentně vyžívá v mazlení se s kolegama v autě, za Atletico Madrid je schopen položit život, pokud v zápětí kolem nejdou fanoušci Realu, to hned uklízí šálu do kanálu. Nejlepší sex v jeho životě trval asi jednu minutu a v čínské restauraci odmítá jíst hůlkama a uráží ho bambusový salát, jelikož prý nevypadá jako panda. Segura se pro mě stává nejlepším španělským filmařem všech dob. :-) ()

Reklama

BuchtiCZ 

všechny recenze uživatele

Nechutný, drze sebevědomý, debilní a mastný zpuchloň v akci. Musím říct, že podle některých komentů jsem čekal trochu větší porci nechutností a legrace, ale i tak některé scénky jsou nezapomenutelné, jako když Torrente "učí" Rafiho střílet nebo sex na stole v jeho nádherném brlohu jsou velký nářez. Bohužel jsem to viděl v originále s anglickými titulky, takže všechny hlášky tak nějak nevyzněly. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

José Luis Bouřlivák je prostě takovej borec, že jsem tohle jméno začal používat i na internetu :-) Mně jenom stačí, když v čínský restauraci volá na servírku "Číňanko!" a válim se smíchy. Tenhle týpek prostě ani nemusí nic moc dělat a působí strašně legračně. Stačí jenom samotnej začátek, kdy do sebe Bouřlivák naleje asi 10 panáků a vyrazí se svym Seatem do ulic Madridu. Blbec jménem zákona je další moje srdcová záležitost. Santiago Segura je buď úplnej magor nebo génius, protože něco podobnýho asi nikdo normální nikdy nevytvoří. Jinak název ve španělštině je parodie na film Cobra, kterej se ve Španělsku vysílal jako Cobra, el brazo fuerte de la ley (pevná ruka zákona) a ve filmu jsou odkazy na další filmy - Taxikář, Komando, Reservoir dogs. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

José Luis Torrente je absolutní macho. A prase. Rád jí, chlastá, píchá a občas střílí v parku plechovky. Samopalem. Co ho vyhodili od policie, nepracuje. Posílá svého postiženého otce žebrat a bere mu sociálku. Fandí Atleticu Madrid. Nemá rád Číňany, araby, černochy.... v podstatě skoro nikoho. Nemá vlasy, zato má knír. Nosí hadry tak z roku 78 a z téhož roku má žlutého Seata. Josého sebevědomí a nemorálnost je úžasná. U některých scén jsem se opravdu válel smíchy. Třeba když využije loupeže v obchodě ke kradení oliv. Nebo když otci "vaří". Nebo když uspokojí Amparitu na stole ("Jak se ti to líbilo, kotě? Mně moc! Ale už musím. Kdyžtak tu trochu pokliď.")....Mrzí mě, že jsem to viděl ve španělštině s anglickými titulky, možná mi nějaké fóry unikly. I tak je ale jejich kadence pekelná. Něco takového jsem dlouho neviděl. Jdu shánět druhý díl. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama