Reklama

Reklama

Epizody(4)

Recenze uživatele slunicko2 k tomuto seriálu (3)

Deník mé mysli (2018) (E01) 

Po půlhodině jsem viděl, že se film nikam nepohnul a ani očividně nikam nepohne (a další vývoj mi dal za pravdu). 1) Jediným důvodem, proč jsem u obrazovky vydržel až do konce, byl 20letý Kacey Mottet Klein (student vrah)._____ 2) Ale i tak byl snímek zajímavý. ()

Údolí (2018) (E03) 

Natočeno podle skutečných událostí z roku 2010. 1) Nejpěknější na celé věci je 21letý Iliès Kadri (Riyad, prchá přes hory do Francie). Otec Alžířan, matka Francouzka, bydlí v Lyonu. Po maturitě se dal k alpským střelcům, součásti francouzské armády. Využil zde svou sportovní praxi z fotbalu a karate. Během volna se zúčastnil konkursu na film a vyhrál. Pro natáčení si s armádou dohodl zvláštní šestitýdenní dovolenou. Ovšem nezůstalo u této role a tak se nakonec Iliesovi jeho sen - stát se profesionálním hercem - splnil._____ 2) Další kluci ve snímku: Nadjim Belatreche (Zaid, Riyadův parťák), věk nezjištěn. Kamel Labroudi (Tarik), věk rovněž nezjištěn. ()

Křestní jméno: Mathieu (2018) (E04) 

Pěkně nastartovanému příběhu zcela chybí pointa. Zaujal mě 30letý Maxime Gorbatchevsky (Mathieu) a dále herci hrající Mathieuova bratra a vraha. ()

Reklama

Reklama