Reklama

Reklama

Žít se sebou

(seriál)
  • USA Living with Yourself (více)
Trailer

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Citově vyprahlý Miles podstoupí v lázních v obchodním centru podivný rituál. Když se probudí, zjistí, že je nahrazen lepší verzí sebe sama. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ne zrovna originální nápad,ovšem poměrně originálně zpracovaný.Ještě snad v žádném filmu/seriálu který se dotýkal klonování u mě nevyvstávalo tolik otázek.Je nevěra když se váš partner vyspí s vaším klonem?Co kdy zabiju svůj klon?a další a další...Rudd je dobrý herec a tady zvládnul obě polohy velmi dobře.Hlavně "originálního" Milese,kterého jsem střídavě litoval a nenáviděl.Snad jen ten konec byl takový prdelní a mohli si ho tvůrci odpustit...70% ()

Vajonek 

všechny recenze uživatele

Bylo až neuvěřitelné, jak si Paul Rudd tu dvojroli dával. Opravdu jsem měla pocit, že se dívám na dva vizuálně velmi podobné, ale jinak ve spoustě aspektů odlišné lidi, věřila jsem, že jsou to dva Milesové v odlišné životní fázi, s jinými zkušenostmi, "opotřebovaností", náladami, energií. Takže hlavnímu herci (dvěma hercům?:D) bych za skvělý výkon dala bez váhání pět. A pochválila bych třeba i Aisling Beu, na kterou jsem teď vlastně narazila asi úplně poprvé a má podle mě velmi zajímavý herecký projev (a sexy hlas:D) - v její kůži jako Kate bych se každopádně chtěla ocitnout ještě o něco méně než v kůžích obou Milesů. Pokud jde o obsah, mám bohužel podobně jako řada dalších komentujících pocit, že se z mimořádně zajímavého námětu dalo vytěžit mnohem více. Trochu to na mě působilo tak, jako že si tvůrci moc nevěděli rady s tím, jak naložit s různými otázkami visícími ve vzduchu, tak to radši nechali tak nějak volně plynout bez hlubšího pohrání si se zápletkou, s charaktery postav, spoléhaje na výborného Rudda, přičemž s přibývajícími minutami se ten zajímavý námět prostě chtě nechtě okoukával a ani herci to nezachránili. A v tomto trochu rozplizlém a neuzavřeném duchu se to bohužel i celé ukončilo. 60 %. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Paul Rudd je obecně solidní lákadlo k mini sérii. A když k tomu přičtete fakt, že mu tu garde dělá Aisling Bea, kterou jsem do té doby vůbec neznal a přitom se na ní opravdu hezky kouká, tak nemůže být o ztrátě času v tomto případě řeč. Jenže scénáristi si poměrně zábavný námět střihli do blbosti a tak se to ve druhé polovině stočilo do míst, ze kterých jsem byl rád, že jsem po osmém dílu odešel. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Paul Rudd je super. Ale to je taky jediná super věc na celém seriálu. Já pro něj mám slovo nuda. Od začátku do konce jsem se v podstatě nudila, a přitom jsem se na seriál docela těšila. Celý nápad s klonem a jak spolu soužijí mi přišel hodně dobrý. Ale tohle vracení se v čase z pohledu druhé postavy funguje jen tehdy, když se tam opravdu něco děje. Takže za mě herecký výkon Paula 1 i Paula 2 paráda, každý si zaslouží hvězdu, čili dokupy 2*. ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Bavilo mě toho dost. Rudd. Díl z jejího pohledu. Atmosféra, když to celý přešlo do temnějšího modu. Přesto Žít se sebou působí jako hrstka super nápadů, který ale někdo zmuchlal a netrefil se do koše. Chybí mu kyt. Víc vztahovejch analogií, tenze, ale i prostý logiky (situace typu "manželka si nevšimne, že jí v podkroví dupe chlap" nebo časový lapsy v posledním dílu). Potenciálně velká šleha. Bohužel jenom potenciálně. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (1)

  • Miles Elliot v seriáli niekoľko krát spomenie, že sa narodil v New Jersey, rovnako ako jeho predstaviteľ Paul Rudd. (belinko)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno